4 Юни, 2021 14:09 3 738 5

37-годишен мъж е убил баща си във Варненско

  • убийство-
  • петров дол-
  • варненско-
  • отцеубийство

Престъплението в село Петров дол е било установено след ексхумация на жертвата

37-годишен мъж е убил баща си във Варненско - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Жител на варненското село Петров дол е обвинен в убийството на баща си, съобщиха от пресцентъра на апелативната прокуратура във Варна. От днес, 37-годишният М. М. е с мярка за неотклонение „задържане под стража“ с определение на Варненския окръжен съд, с което е било уважено искането на Окръжната прокуратура.

На 17 май тази година, в семейната къща в с. Петров дол, след поредна ескалация на конфликт между баща и син, датиращ от дълго време, младият мъж умъртвил своя родител. Първоначално смъртта на мъжа била възприета като естествена поради множество тежки заболявания, които имал. Но след извършена ексхумация на тялото, резултатите от направените съдебно-медицински експертизи показали, че смъртта на мъжа е настъпила насилствено в резултат от задушаване.

М.М. е признал за извършеното от него престъпление.

Определението на Варненския окръжен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална принуда на обвиняемия, подлежи на обжалване пред Апелативния съд


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    13 0 Отговор
    До тук стигнахме, да убие баща си 5лв за ракия. АД!
  • 2 бай Тодор

    28 0 Отговор
    Колко ли се е радвал човекът навремето,че му се е родил син. От къде да знае,че се ражда убиецът му !
  • 3 Виктор

    1 1 Отговор
    Е, на мен поне няма да се случи, защото съм стерилен. Обаче кой ще ме кремира, ей там е гадното? Иначе мир на душата на този човек.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Шаран БГ

    7 0 Отговор
    " Почитай майка си и баща си , за да ти се умножат дните на живота ти !"