Last news in Fakti

11 Юни, 2021 09:55 2 900 7

Осъдиха столичен полицай за притежание на кокаин и марихуана

  • полицай-
  • студентски град-
  • кокаин

35-годишният "служител на реда" е осъден на 10 месеца лишаване от свобода, което е отложено с изпитателен срок от три години

Осъдиха столичен полицай за притежание на кокаин и марихуана - 1
Снимка: БГНЕС

По досъдебно производство на Софийска районна прокуратура е осъден Л.Л – полицейски служител на 35 г., за това, че е държал в себе си наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на обвинението.

По делото е било установено,че на 15 април 2021 г. около 15.30 часа в гр. София, ж.к. "Студентски град", обвиняемият Л.Л. е държал високорискови наркотични вещества (кокаин и марихуана) всички на обща стойност 758,12 лева без да има за това надлежно разрешение, с което е осъществен състава на престъплението по чл.354а, ал.3, пр.2, т.1, алт.1 от НК.

За горепосоченото престъпление обвиняемият Л.Л. е осъден на 10 месеца лишаване от свобода, което на основание чл. 66 ал. 1 от НК, е отложено за изпитателен срок от 3 години. Делото е решено със споразумение.

Споразумението има последствие на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    26 0 Отговор
    бих искал да попитам как се издава разрешение за притежание на кокаин и трева ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дедо ви

    17 0 Отговор
    Просто се е запасил човекът, да има какво да пуши на организираното мълчаливо пушене пред министерството за по-високи заплати.
  • 4 дрт прч

    14 0 Отговор
    КАКВАТО НИ Е ДЪРЖАВАТА, ТАКАВА И ПОЛИЦИЯТА
  • 5 дрт прч

    16 0 Отговор
    ТОВА КОЛИЧЕСТВО НАЛАГА ИЗВОДИ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ, А НЕ ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА. ОСВЕН ЧЕ СА ГО МИНАЛИ ПО ЛЕКИЯ СЪСТАВ НЕ СА ГО ГЛОБИЛИ, КОЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. ТАКА НЕ СЕ ПОСТИГА НИГО ИНДИВИДУАЛНА, НИТО ГЕНЕРАЛНА ПРЕВЕНЦИЯ /АКО РАЗБИРАТ НЕЩО ОТ ТОВА/
  • 6 Ченгета наркомани дилъри мутри

    10 0 Отговор
    Страхотна държава щом пазителите на реда дори ме го спазват
  • 7 Ако аз

    13 0 Отговор
    Нормалния гражданин на "Република България" бях хванат с такова количество,не ми мърдаха от 3 до 7 години затвор,без право на споразумение и обжалване,а за тези може!!! Как става така бе хора?Къде е Демокрацията тук??