Last news in Fakti

23 Юни, 2021 11:41 2 481 4

Обраха бензиностанция в Кресна

  • обир-
  • бензиностанция-
  • кресна

Служителите са призовани за разпит. Сред работещите на обекта е и синът на заместник-кмета на Кресна Валентин Стоичков- Крум

Обраха бензиностанция в Кресна - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Обраха бензиностанция "Форум" в Кресна. Сигнал за кражбата на касата с оборота от деня е подал управителят Ален Я. от Сандански, чиято фирма стопанисва бензиностанцията, съобщи Struma. com. Според него от металната каса, която има процеп за пускане на парите, са изчезнали няколко хиляди лева, точната сума се уточнява.

Започна разследване. Служителите са призовани за разпит. Сред работещите на обекта е и синът на заместник-кмета на Кресна Валентин Стоичков- Крум. Той е сред заподозрените, заради криминалните му прояви. Припомняме, че преди малко повече от 2 години в къщата на дядо му бе намерена нарколаборатория и той бе арестуван.

После заради неуредени сметки му запалиха колата. Според информация до полицията имал големи кредити към банки и хора, и именно затова е сред първите призовани за разпит.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Столичанин

    3 9 Отговор
    Кражбите и самоубийствата с рекорд при правителството на Крадев!

    Борисов бил зло, ама ЕЛА ЗЛО, ЧЕ БЕЗ ТЕБ ОЩЕ ПО-ЗЛО.

    Коментиран от #3

  • 2 Рошко

    1 1 Отговор
    То тез всеки ден ни обират, па и дано не ги хванат, със здраве да си ги харчи
  • 3 13 години тиквокрация

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Столичанин":

    Служебното правителство е от месец и половина ве алоу, столичанин в повече.

    Коментиран от #4

  • 4 Първия Софиянец

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "13 години тиквокрация":

    Така е, но вътрешният министър Рашков се занимава само с Б. Борисов и не се интересува изобщо от нищо друго. Затова и бежанците плъзнаха пак по българия и жертвите по пътищата се удвоиха и другите престъпления скочиха.
    Този соц-копой да се маха веднага.