Last news in Fakti

8 Юли, 2021 08:49 3 405 12

Човек издъхна в центъра на Пловдив

  • мъж-
  • пловдив-
  • капана

Полиция блокира част от Капана

Човек издъхна в центъра на Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Човек е издъхнал преди минути зад Джумая джамия в центъра на Пловдив, предаде репортер на TrafficNews. Според очевидци става дума за естествена смърт, като се подозира инфаркт или инсулт. На място веднага са извикани Спешна помощ и полиция, но медиците само са констатирали смъртта на мъжа.

В момента криминалисти отцепват района. По случая ще се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отровното трио

    15 7 Отговор
    Това е от токсичното управление на Тиквата
  • 2 Популист

    5 7 Отговор
    Не си е купил чорапи от Митко и съдбата го е застигнала
  • 3 Господа управляващи, бъдещи и бивши

    19 3 Отговор
    Вс е от хубав и спокоен живот. Чиста и сладка вода, биологично чисто и проверено месо, зеленчуци само от на баба Станка двора , , Домашен хляб , без нитратити, консерванти, химий. Движение ,спорт , изминаване пеш днес мин 2км Спокоен сън, живеем сред оазис от зеленина , никакви замърсители заводи, мпста. Те от това си е заминал сигурен съм...

    Коментиран от #5, #9

  • 4 fks

    2 2 Отговор
    това е Алфа-кучето дано се оправи човека
  • 5 Читател

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Господа управляващи, бъдещи и бивши":

    А познаваш химиЙ? Братовчедът на Конфуций? Или този е плод на твоята неграмотност?
  • 6 Стига вече

    17 3 Отговор
    Взе повече млади хора умират внезапно.Кажете истината за ваксините? Това друг път не се е случвало.Обичайно в жегите умират възрастни хора с хронични заболявания.Крие се истинската причина.Затова българите са скептични и не вярват на ваксините.Само близките им знаят каква е истината..Спрете този геноцид.

    Коментиран от #12

  • 7 ТОДОР СТОЯНОВ

    2 0 Отговор
    ЧОВЕКА(СВЕТЛА МУ ПАМЕТ) Е ЗВЕРСКИ ПРЕБИТ ОТ ДВАМА КРИМИНАЛИ!ПРИЧИНАТА Е ТЕЖКА ЧЕРЕПНОМОЗЪЧНА ТРАВМА!ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ ВЕЧЕ СА ЗАДЪРЖАНИ!
  • 8 ФАНТОМАС

    2 0 Отговор
    ВЪДИЦАТА И СТРЪВТА! Пак поредната журналистическа уловка! В този миг по света умират хиляди хора от естествена смърт и се "подозира" инфаркт или инсулт и полицията "разследва" случаите, - а тези българи които са на път да умрат от собствената си политическа неграмотност, и влачат България след себе си - това също се нарича бавна мъчителна естествена смърт - полицията трябва да отцепи доста голяма част от българската територия и да разследва пандемичния случай! Погледнете, по-надолу коментарите на "умните" шарани хванали се на въдицата висящи като герлянд, в шок да получат инфаркт или инсулт - полицията незабавно да разследва! Фантомас да влезе в ролята си на разследващ и да се развихри - без да се изхожда и да забучва птиче перо!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Доктор Га

    0 1 Отговор
    Сутринта беше при мен за втора игла, но е починал от ЕСТЕСТВЕНА смърт. Да не си помислите нещо.Даже по-добре изобщо да не мислите.
  • 11 Брей

    1 0 Отговор
    Ваксини ли? Само 10-12% са ваксинираните.Делта вирусът покосява... 70 г. на морето, 70 г. в Пловдив, 9 г. на село, 27 г. на морето, ще има още.
  • 12 Баба Гицка

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Стига вече":

    Глупости!
    Ваксини масове се слагат от много години.