Last news in Fakti

8 Юли, 2021 16:30 2 916 6

Задържаха двама за убийството на мъжа в центъра на Пловдив

  • мъж-
  • пловдив-
  • капана

И двамата са осъждани

Задържаха двама за убийството на мъжа в центъра на Пловдив - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Двама са задържани за убийството на 55-годишният мъж в центъра на Пловдив. Те са многократно осъждани. Единият от тях дори е бил подведен под отговорност за причиняване на средна телесна повреда, съобщи TrafficNews.bg.

Инцидентът стана снощи около 23 часа зад Джумая джамия. На място се е отзовал екип на Спешна помощ, но медиците само са констатирали смъртта на мъжа.

Жертвата и убийците са се познавали. Между тях снощи е възникнал скандал, който е прераснал във физическа саморазправа. Двамата побойници, на 43 и 45 години, нанесли множество удари на жертвата си, предимно в главата. 55-годишният останал да лежи на земята, като по-късно починал.

Причината за смъртта е черепно-мозъчна травма. За изясняване на причините за настъпване на смъртта на 55-годишният мъж е била назначена тройна съдебномедицинска експертиза.

Убийците са многократно осъждани, като 45-годишният е осъждан за хулиганство, шофиране в нетрезво състояние и причиняване на средна телесна повреда, а другият мъж е осъждан за кражби, обсебване и грабежи.

Мъжете ще бъдат привлечени към наказателна отговорност за извършено в съучастие убийство и ще бъдат задържани за срок от 72 часа от наблюдаващия прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЯКОЙ

    29 0 Отговор
    Трябва да стане както е в САЩ - след три криминални присъди - рецидивист и доживотен затвор! Какво е това у нас - "кривосъдие"?
  • 2 Лелеее

    26 0 Отговор
    Тройна експертиза ? Тройно салто !
    “Тежко разследване “ , а след 2 години изродите ще са на свобода и така до следващата “тройна експертиза” ....
    Докога бе г-да Съдии ???

    Коментиран от #5

  • 3 Бог да го прости човечеца

    14 1 Отговор
    до живот да стане тука ама няма как,че нали от тия 240 гниди трябва да се започне и поколенията им…,има съд по-страшен от този и тогава от него спасение няма
  • 4 Джумая джамия

    9 1 Отговор
    От команчите са били! Отърваха ни от единия, сега ще храним двамата! Все пак 3гласа по-малко за Движението на Подрязаните Селджуци!
  • 5 Моряка

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лелеее":

    Докото не почнат да ги трепят случайно в пандиза,кой се препънал,кой се пънал.Припомнете си как елегантно самоотрепаха в пандиза Комитовския изрод- боса на магистралните обирджии- килъри.
  • 6 Асан Гербераста

    1 0 Отговор
    Губим ценни гласове...