22 Юли, 2021 09:04 3 597 6

Убийците от Капана остават окончателно зад решетките

  • капана-
  • убийци

Преди 10 дни съдът им наложи "задържане под стража"

Убийците от Капана остават окончателно зад решетките - 1
Снимка: БГНЕС

Убийците от Капана Цанко Петрунов /45/ и Кирил Стоянов/43/ остават за постоянно в ареста. TrafficNews научи, че двамата не се обжалвали наложената им преди 10 дни мярка за неотклонение „задържане под стража”. Така Цанко и Кирил ще останат зад решетките до започване на процеса срещу тях.

Припомняме, че инцидентът се случи на 7 юли, около 23 часа, зад Джумая джамия, а до трагичния финал се стигна след сбиване.

Оказва се, че причината за убийството е скандална случка, ден преди посегателството. Жертвата - Лалко опипал непълнолетно момиче в градинката на Джумаята. Там била компания от тийнейджъри, сред които и момичето. Лалко се приближил и обарал момичето.

Постъпил е и сигнал до полицията, но детето отказало да свидетелства. Ден по-късно, Цанко и Кирил решили до го накажат.

Двамата мъже, които били мъртвопияни, налагали Лалко над 7 минути. По данни на прокуратурата тестове отчели над 3 промила алкохол в кръвта.

След побоя, кенезетерапевт е указал помощ на Лалко, констатирайки смъртта. Чувайки това, Кирил се изплашил и се прибрал вкъщи.

Според информация, Лалко спал в дома му в продължение на два дни. Убиецът взел якето на жертвата и го изхвърлил в контейнер. Впоследствие, връхната дреха е намерена. Иззети са били и камерите, които ясно показват механизма на убийството.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сссс

    37 1 Отговор
    Как може да се окаже помощ на мъртав човек констатирайки я? За такъв правоговор на учениците се пишеше среден 3, но това беше по времето на соца. Сега с такъв стават джурналисти.
  • 2 Дедо

    18 2 Отговор
    Излиза, че са наказали педофила...
  • 3 Само неграмотни журналисти има вече!

    20 0 Отговор
    Указал му помощ, като констатирал, че е умрял и били иззели камерите…
  • 4 Драскачите

    19 0 Отговор
    Малеее, гледай с'я това изречение: "След побоя, кенезетерапевт е указал помощ на Лалко, констатирайки смъртта"...
    КОЛКО грешки имаме тук, драскащи пиленца?! :)))
    - "оказвам помощ" (това не са указателни знаци)
    - "кИнезИтерапевт"
    - Оказал помощ, констатирайки смъртта?!
    Нямате ли редактор бе, или и той е толкова неграмотен?
  • 5 Adolf

    10 0 Отговор
    Тези са за орден Стара планина, а не за затвора.
  • 6 Бонговец

    4 0 Отговор
    Как може да наемат завършили Помощни училища да пишат статии?Дайте им да метат нещо. 8 пъти прочетох статията и сега търся магазин за 1 лев. Да си купя евтин сезал и да се самообеся, понеже нищо не разбрах