Last news in Fakti

23 Февруари, 2013 13:58 1 933 5

8 коли с нарязани гуми в Казанлък

  • гуми

Собственици на 8 автомобила, паркирани пред блоковете 15-ти и 16-ти в кв. "В. Левски" в Казанлък, бяха потресени от състоянието на своите автомобили в съботната утрин, съобщи местната телевизия Press TV.

Автомобилите бяха със срязани гуми, като движението им е невъзможно.

Полицията пристигна на мястото на инцидента и започна оглед на местопроизшествието и разговори със собствениците на автомобилите. Прави се оглед в квартала, дали няма още автомобили с нарязани гуми.

Част от хората бяха силно притеснени, тъй като имат работа или други ангажименти, които няма да могат да изпълнят, заради срязаните гуми на колите си.

Полицията започва разследване на различни младежки банди в квартала, които може да са в основата на неприятния инцидент.

Преди дни, няколко автомобила пред 22-ри блок в западното са били със счупени от вандали задни стопове на автомобилите, разказват живеещи в квартала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pacoran

    1 0 Отговор
    Такъв вандал искам да го вида как ми реже гумите и такава палка ще му дам в главата ..........
  • 2 хгй

    0 0 Отговор
    Да ти кажа, такива вандали доста добре си отмъщават после ако евентуално успееш да го набиеш, което е доста съмнително понеже обикновено са подготвени за саморазправа... Детето ти ще се върне някой ден пребито ще почне да заеква и да се напикава...тааа какво за палката в главата??!
  • 3 MiG

    0 0 Отговор
    И аз искам да го видя как ми реже гумите и нека да е готов за саморазправа майка му дьлго време ще тьгува за него и ще сьжалява че е родила ...........

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Тончо токмакчиев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "MiG":

    ай не се дъхай че в повечето случаи хем ще ти са нарязани гумите хем ще ядеш и шамари
  • 5 Тончо токмакчиев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "MiG":

    то това не е случайно ,сигурно някой бабаит е спрял и са му пукнали на него гумите и той им е отмъстил за съжаление в България има много дет си мислят че парко местата са техни и правят поразий,но ще страдат мишките от ей такива дет не са мишки,но най лошото е че страдат и невинни !!!!