Last news in Fakti

9 Август, 2021 15:51 6 312 4

Проговори най-близкият на изчезналия човек на Очите

  • митьо очите-
  • юмер мехмед

С приятелката му Габриела имали планове за брак, живеели заедно, изключена е версия да се укрива от нея

Проговори най-близкият на изчезналия човек на Очите - 1
Снимка: БГНЕС

Николай Василев - партньор и най-близък приятел на 28-годишния Юмер Мехмед, който от сряда, 4 август, е в неизвестност, настоя да говори пред екип на Флагман.бг с гореща молба към органите на МВР - да действат по-бързо, надявайки се, че все още може да е жив.

„С Юмер се познавам от 5 години. Работили сме заедно в различни строителни обекти, добър майстор е по гипскартона. По разбираеми причини, след като бе освободен от ареста преди 7 месеца заради участие в ОПГ-то на Димитър Желязков, партньорът ми все още бе с мярка за неотклонение „подписка“ и трудно може да бъде нает с редовен трудов договор. Работеше във фирмата ни, която аз съм регистрирал. Обектът от който изчезна в сряда е бъдещ хранителен магазин на ул.“Иван Богоров“ 42.

Помещенията на този партер са закупени от поморийски фирма, която ни възложи реконструкция. Юмер е момче, което през целия си живот се е борило само. Той е израснал в дома за сираци в село Бата, Поморийско. Още от малък е скъсал с роднините си, свестен и почтен човек е. Работеше здраво, когато се е налагало да се довършва обект, стоеше извънредно и до посреднощ. Никога не е отсъствал без причина. Телефонът му, както знаете, е изключен. Връзка с него няма и приятелката му Габриела, с която бяха неразделни.

Той се чуваше буквално през час с нея. Същият ден, сряда, 4 август, около 14 часа двамата отидохме с белия бус до бизнес център „Триа“, където тя работи, за да ѝ занесем обяд. Поговориха си, след което аз го докарах обратно до обекта. Юмер нямаше свой собствен автомобил. Придвижваше се с мен, с този бял бус или с малък голф на друг колега от бригадата.

Той не шофира. Убеден съм, че му се е случило нещо лошо, не би изчезнал току-така“. Това са думите на Николай Василев, с когото Юмер работи в партньорство след излизането от ареста на ул. „Г.М.Димитров“ в София.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BOKO

    24 0 Отговор
    ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ОТРЕПКИ
  • 2 XXL

    17 0 Отговор
    Защото няма кой за ги изтреби. Или май вече се е намерил, и намаляха с поне 1 брой...
  • 3 Механик

    19 0 Отговор
    Последно, не разбрах сега тоя престъпнки ли е, строител ли е? Какво значи "човек на Очите"? Ако е в неговата банда, то какъв ТАКОВА дири по строежите? Ако е строител, защо да е човек на Очите? Да не би да му лепи плочки банята или да ми оправя покрива?
    И изобщо, кого го боли наденицата за нянакъв си Юмер и неговият другар ОЧите?
  • 4 Шердан Българов

    1 2 Отговор
    АЙДЕЕЕ РАШКОВ ВЗЕ ДАМАДЖАНИТЕ И ПУСНА ОЧИТЕ НА СВОБОДА ЧУДНО ЛИ ВИ Е ЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА ИЗЧЕЗВАТ СВИДЕТЕЛИ ТОЧНО КАКТО ПО ВРЕМЕТО КОГАТО СЪЩИЯ РАШКОВ ВЗИМАШЕ ДАМАДЖАНИТЕ В СОФИЙСКА ПРОКУРАТУРА!