Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 16:42 3 938 4

Изведоха известен лейтенант на Митьо Очите с белезници от жилището му

  • митьо очите-
  • новак купенов-
  • дрога

Новак Купенов е бил сгащен с цял арсенал дрога. 46-годишният мъж е станал обект на наблюдение от страна на полицейските служители

Изведоха известен лейтенант на Митьо Очите с белезници от жилището му - 1

Соченият за един от някогашните лейтенанти и приближен на несебърския бос Митьо Очите от близкото минало - Новак Купенов е бил сгащен с цял арсенал дрога. 46-годишният мъж е станал обект на наблюдение от страна на полицейските служители.

Те са действали по сигнал, че Купенов отново се е замесил в наркосредите. По информация на Флагман.бг, ченгета са нахлули в дома му в блок 50 на жк. „Славейков“, като по време на акцията в имота са намерение пакетчета метамфетамин и амфетамин, както и няколко свивки марихуана. Открити са и множество пакети и вещи с неясен произход, чието съдържание тепърва ще се установява.

Купенов е бил изведен зрелищно с белезници от жилището си. Той е криминално проявен и осъждан.

През 2007 г. Новак Купенов бе арестуван заедно с още петнадесет от нарко ОПГ-то на Димитър Желязков за разпространение на дрога. Близо година по-късно той подписа споразумение с прокуратурата и бе тикнат зад решетките за 3 години и четири месеца. В началото на 2010 г. бе пуснат предсрочно.

През 2008 г. името на Купенов нашумя, след като самият той снима и разпространи скандални порноклипчета от затвора в Бургас. В тях имаше секс между мъже-затворници, дрогиране с хероин, разговори между съкилийници за мизерията зад решетките. В един от клиповете дори бе забъркано и името на ексшефа на затвора Деян Костов.

Криминалното досие на Купенов е доста дебело.

През 2017 г. бе хванат да шофира автомобила си Мерцедес след комбинация от метамфетамин и амфетамин в жк. "Славейков". За това престъпление, въпреки че отново сключи споразумение с държавното обвинение, получи 6-месечна ефективна присъда.

Престоят зад решетките явно не му е повлиял възпитателно и днес отново има вероятност да се върне в затвора.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма

    25 0 Отговор
    Страшно още утре(ако не и тази вечер)ще го пуснат ,в Бургас така работят .Градът ври от наркотици ,но полицаите не виждат.
  • 2 Румен

    14 1 Отговор
    Сега да съм на власт. Десет инжекций ударна доза доза и алилуя.

    Коментиран от #4

  • 3 Пловдив

    9 0 Отговор
    Само да попитам: С какво точно се занимаваха тъпите милиционерчета,през всичките тези години,докато ние им плащахме заплатите?!?
  • 4 Джо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Румен":

    Просто всичката дрога дето са я намерили у него да му я набият във вените///