11 Април, 2023 14:22 2 010 10

За пети път отложиха делото срещу Митьо Очите

  • митьо очите-
  • дело-
  • съд

Желязков е обвинен като ръководител на организирана престъпна група, занимавала се с изнудване, принуда чрез заплахи, палежи и разпространение на наркотици

За пети път отложиха делото срещу Митьо Очите - 1

За пети път делото срещу Димитър Желязков не успя да тръгне в Софийския градски съд. Причина за поредното отлагане беше заболяване на един от подсъдимите.

Желязков е обвинен като ръководител на организирана престъпна група, занимавала се с изнудване, принуда чрез заплахи, палежи и разпространение на наркотици.

Прокуратурата твърди, че групата е действала от януари 2013 г. до 2 август 2018 г. в Бургас, Ямбол, Несебър и Слънчев бряг.

Димитър Желязков (известен като Митьо Очите) беше арестуван в Турция през август 2018 г., няколко месеца по-късно бе екстрадиран в България. Делото срещу групата не започна в спецсъда и след закриването на институцията бе изпратено в Софийския градски съд.

В момента съдът решава дали да промени домашния арест на Желязков в по-лека мярка заради здравословното му състояние.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бою

    33 0 Отговор
    за стрелите на пъпа на Слънчев бряг , каза , че това е битова престъпност ! И ако го питаш , ще каже , че никога такова нещо не е казвал и ще почне да се кълне във внуци , кучета , котки и какво ли не !
  • 2 Демократ

    41 0 Отговор
    С такива бандити се занимава 30 години българската прокуратура най-безсрамно и никой не е в затвора. Хиляди са пропищяли от този, но прокуратурата не. Бандитите са в Парламента и затова са там, за да пазят престъпниците законова. Сега съдбата на България зависи от баш международния бандит мутрата Бойко. Това е трагедията на държавата, Темида послушна, с вързани очи и решетки пред Съдебната палата, недостъпна за правосъдието.Тези бандитски физиономии втръснаха на всички честни и нормални българи. Тулупът простак борисов ще се пръсне по шевовете от уяждане. Децата не могат вечер да заспят от гласа и вида му.
  • 3 Дрифт

    21 0 Отговор
    Даа, софийски градски съд със своята бързина най вероятно ще започне дело срещу бандитБою за кюлчета и пачки към 2100 година.
  • 4 гервавите миряни са щастливи

    14 0 Отговор
    преизбраха си божеството и могат заслужено да се наядат с козунаци и яйца молейки се за нов мандат на бащицата им
  • 5 чекмеджан ага

    11 0 Отговор
    от наште е, не го барайте
  • 6 БЕНЧО С БЕНТЛИТО ОТ БСП

    6 1 Отговор
    ЕВАЛА Митьо...не могат ни пипна за белото
  • 7 Стършел

    6 0 Отговор
    Най-вероятно искат парета от престъпниците, докато имат! Ако им свършат парите ги пускат да "заработят" за друго евентуално дело! Какво друго да си мисли нормалния човек, който спазва закона, а ако сбърка малко го дерат веднага жестоко. Смешно и жалко кривосъдие!
  • 8 Митьо миличките очета

    7 1 Отговор
    Плаща си човека и всичко е точно
  • 9 Митьо

    6 0 Отговор
    Той сега в затвора ли е или на свобода?
  • 10 ИВАН

    3 0 Отговор
    Това са галениците на демокрацията, при предишната система такива не вирееха - е, имаше няколко синчета на партийни величия, но и те се криеха в миши дупки.