Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 12:38 2 400 3

Заловиха притежател на над 3 кг метамфетамин в Кубрат, седнал зад волана дрогиран

  • кубрат-
  • метамфетамин-
  • притежател-
  • шофира-
  • дрогиран-
  • над 3 килограма

Той се оказал криминално проявен, но неосъждан.

Заловиха притежател на над 3 кг метамфетамин в Кубрат, седнал зад волана дрогиран - 1
Снимка: МВР

43-годишен мъж от кубратското село Сушево е задържан за употреба и притежание на наркотици, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Той е спрян за проверка от полицаи, докато шофира в Кубрат около 16.40 ч. на 20 октомври. Установено е, че е седнал зад волана след употреба на наркотични вещества, съобщават от БНТ. Пробата с "Drug check“ реагирала положително на амфетамин. При допълнителни претърсвания и обиски в дома му са открити пакети с метамфетамин с общо тегло 3061 грама. Нарушителят е задържан в сградата на РУ-Кубрат. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Оказало се, че 43-годишният мъж е криминално проявен, но неосъждан.
Продължава работата по изясняване на обстоятелствата, при които е придобита дрогата, както и региона на разпространението ѝ. Предстои повдигане на обвинение и задържането му за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бат бойко

    5 0 Отговор
    пуснете дилара ми!
  • 2 Аре са

    4 0 Отговор
    Оставете човеко
  • 3 Брях да му се не види

    7 0 Отговор
    Разполагал и друсал метаамфетамини, но теста показал амфетамини ! И на най-бездарния ще му стане ясно, че тия ,,drug check,, -ве трябва да се изхвърлят. В Германия тестват с апарат, който прекарват под мишницата и който показва точния наркотик, както и количеството му в кръвта, а от количеството веднага става ясно дали шофьора е под въздействие, така както е написано в закона