Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 10:48 2 385 13

Задържаха двама души за търговия с гласове в Бургаско

  • бургаско-
  • оризаре-
  • търговия с гласове-
  • руен

Подозренията към него са, че е обещал пари на жителите на селото

Задържаха двама души за търговия с гласове в Бургаско - 1
Снимка: БГНЕС

Поредна акция срещу купения вот в Бургаско. Този път тя се провежда в община Руен. Има и двама задържани, съобщи БНТ.

Мащабна полицейска акция срещу купуването на гласове в Бургаско беше проведена и в понеделник - 1 ноември. Задържан беше 50-годишен мъж от несебърското село Оризаре.

Подозренията към него са, че е обещал пари на жителите на селото, ако гласуват за определена политическа партия.

Акция в същия ден се проведе и в три бургаски квартала. Униформените претърсиха офиси за бързи кредити и магазини за хранителни стоки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    10 0 Отговор
    Сега им направете , чаламба за да не правят повече така
  • 2 УжАсен

    6 3 Отговор
    Българи! Сънародници! Идват ужасни времена след нова година. Жилищата ще поевтинеят тройно, гражданите няма да могат да изплащат ипотечните си кредити. Българи, ако имате свободно жилище продавайте на момента, теглете ако имате спестявания от банките и не купувайте коли дaраци на 11-12 години за 10-12 х.лв.След година няма да струват нищо. Проф.Петров също предупреждава а той е бивш съветник на шефката на СБ Кристин Лангард - Икономистът проф. Петров: Иде криза по-злокобна от 2008 г, а скоро ще гръмне... ВИДЕО

    Цените на жилищата са тройно надценени, това означава, че ще изпаднем в тежка икономическа ситуация, но ще има и рискове от закъсали банки или дори фалити, предупреди Красимир Петров
    "Ние не можем да увеличим пенсии и заплати, без да увеличим производителността, а през последните години реално затворихме икономиката. Имаме предпоставки за повторение на финансовата криза от 2008 г., но в далеч по-злокобен вариант - с висока безработица, тежка инфлация.
    "Вероятно ще гръмне жилищният балон, който се надува в последните 3-4 години. Цените на жилищата са тройно надценени, това означава, че ще изпаднем в тежка икономическа ситуация, но ще има и рискове от закъсали банки или дори фалити. Спестяванията не растат, а падат. Това че се увеличават депозитите, е следствие на повечето кредити, давани от банките. Когато банката даде ипотечен кредит, той влиза по сметка на кредитополучателя и оттам към продавача", заяви проф. Петров.
  • 3 Избор

    10 1 Отговор
    Може ли да наричате "души", двукраките, които се занимават с подобна дейност? Мислещите същества, с душа, не продават бъдещето си и не купуват чуждо!
  • 4 Последния Софиянец

    20 3 Отговор
    Мачкай Рашков!
  • 5 Ся ко прайм

    16 3 Отговор
    Данчо ментата или тиквата ще оревът орталъка за милиционерски прозивол ?
  • 6 Тук

    8 2 Отговор
    По вероятно е да е тиквата, ДПС няма нужда да плащат в Руен

    Коментиран от #8

  • 7 БАЙ Х@Й‼

    11 0 Отговор
    Обещал 100лв - престъпник ‼️ Обещал 1000лв заплата - политик ‼️
  • 8 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Тук":

    ако беше ГЕРБ, щяха да кажат, да направят извънреден брифинг... някоя друга е според мен
  • 9 1122

    6 0 Отговор
    Добре бе,хванали се някого,казвайте от коя партия е,че да сме сигурни къде са крадците на пари в държавата и да не гласуваме за тази партия.Те няма да дават от собствените си пари,а от крадените,затова смело обявявайте от кои е раздавача на държавните пари,но проучете хубаво да не излъжат и да кажат чужда партия.Само така ще се оттървем от мошениците.
  • 10 Пенсионер

    2 1 Отговор
    "Зaдържaн бeшe 50-гoдишeн мъж oт нeceбърcкoтo ceлo Oризaрe.

    Пoдoзрeниятa към нeгo ca, чe e oбeщaл пaри нa житeлитe нa ceлoтo, aкo глacувaт зa oпрeдeлeнa пoлитичecкa пaртия."

    На мен пък много партии ми обещават по-голяма пенсия и разни други екстри ако гласувам за тях.
    Искам и те да бъдат арестувани за купуване на гласове.
  • 11 Бай Вълчан

    0 0 Отговор
    Нали се сещате за коя партия става дума? Ако не, ще ви помогна с гатанка. Марка съветски мотоциклет с две букви, започва с “и” и завършва с “ж”.
  • 12 дядото

    0 0 Отговор
    това добре,но навсякъде.на предишните избори зам.кмета на общ.бойчиновчи бил уличен в същото.но там е пълно мълчание и липса на нак.процедура.
  • 13 ТРД

    0 1 Отговор
    Пак ГРОБ пазарува гласове, ще има осъдени.