11 Април, 2013 12:48 3 319 3

Обраха банков клон в София

  • банков клон-
  • обран

Банков клон бе обран в София през изминалата нощ.  Сигналът за обира е подаден в 1,40 часа тази нощ от сигнално охранителната фирма, съобщиха от МВР.
Става дума за клона, който се намира на улица "Ами Буе".Банковият клон е на "Токуда банк".

През изминалата нощ в клона не е имало жива охрана, която да попречи на нападателите.

Неизвестните крадци са разбили вратата, както и врати в самия клон. Крадците са успели да заглушат СОТ-а. По данни на собствениците са били задигнати около 28 хиляди лева в различна валута. Откраднат е и служебен пистолет. Полицията в София разследва инцидента. За момента няма задържани.

От Токуда банк заявиха: "Открадната е минимална сума, която е застрахована по съответния ред. В офиса няма обществен трезор. Клиентите на банката не са ощетени по никакъв начин. За случая своевременно са уведомени всички компетентни органи, които са предприели незабавно необходимите мерки", заявиха от там.

Преди време същия офис на банката беше разбит късно вечерта, но тогава крадците не взеха нищо.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nice

    0 0 Отговор
    Пак добре, че пуснаха Google view street за България, че да видим точно кой е клонът
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Бърз Кредит до 28 хиляди лева.....
  • 3 заз

    0 0 Отговор
    Идват избори.... почват се обири и рекети :|