Last news in Fakti

11 Януари, 2022 09:56 3 339 7

Пребитият в Елин Пелин Кристиян е в тежко състояние

  • пребит-
  • елин пелин-
  • тежко състояние

Той е настанен в болница с черепно-мозъчна травма

Пребитият в Елин Пелин Кристиян е в тежко състояние - 1
Снимка: Нова телевизия

Състоянието на пострадалия при масовия бой в Елин Пелин млад мъж остава тежко. Той е настанен в болница с черепно-мозъчна травма. Между 22-годишния Кристиян и неговия нападател отдавна имало напрежение, разказват негови близки пред Нова телевизия.
„Последният път, когато се чух с Кристиян, беше адекватен. Говори, не изглежда да е в безсъзнание, но е с мозъчно-черепна травма”, разказа сестрата на пострадалия.

„Има образуван тромб зад очната ябълка и това е предпоставка носът и скулата му още да не са оперирани. Предстои му лечение и се надяваме да няма усложнения”, добави тя. По думите ѝ между мъжете, участвали в боя, е имало конфликт от много време. „Имало е намесено момиче, но не е била тя в центъра н конфликта. Сбиването не е било инцидентно, а планирано. Задържани са две момчета, които след 24 часа са пуснати. Едно от момчетата е направило самопризнания за случилото се”, посочи сестрата на пострадалия.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така се прави

    27 1 Отговор
    Събирате се 5 намирате някой болен и давай да се правим на мъже, за да не разберат какви сме плюнки! Да живеят "мъжете"!
  • 2 сила

    7 13 Отговор
    заради тая УБАВИЦА ли са го били.....егати

    Коментиран от #6, #7

  • 3 мдааа

    19 1 Отговор
    Примати, какво може да се очаква от неуравновесени психически комплексари. Те си въобразяват, че като набият някого и са "големи мъжкари". А по-трудното е да устоиш психически на дразнението, това е мъжество.
  • 4 ссссс

    1 12 Отговор
    Да бе мирно седяло,не би чудо видяло!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Глупостозила

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    Това е сестрата на бития бе, поне четете преди да пишете.