8 Февруари, 2022 22:42 6 173 15

Задържан е и втори за убийството в Антон

  • село антон-
  • арендатор-
  • убийство

Местните са потресени от случилото се. А днес се стига и до задържането на още един заподозрян в престъплението

Задържан е и втори за убийството в Антон - 1
Снимка: БГНЕС

Убийство потресе жителите на община Антон. Жертвата е 28-годишен мъж, който е работил като пастир в селото. Задържани са двама души - местен арендатор, който е и вероятният извършител, и още един човек, съобщи БНТ.

Убийството е извършено в късните часове в неделя. Пристигналият на място екип на спешна помощ само констатира смъртта на мъжа. По тялото му са открити множество следи от насилие. 28-годишният Иван Доганов е издъхнал на метри от дома в който е живял. Безжизненото му тяло е открито от група младежи.

"Отскоро живее тук. Той е жител на Копривщица. Овчар или пастир, не знам точно каква професия е изпълнявал. Доколкото знам и съпругата му не е от тук. Аз лично разбрах за тези хора в деня на инцидента", обясни кметът на с. Антон Андрей Симов.

Следите водят разследващите към работодателя на жертвата - местен арендатор. Срещу него е повдигнато обвинение за умишлено убийство.

"Извършена е аутопсия на тялото. Данните са че е починал от вътрешен кръвоизлив и мастна емболия, вследствие на множество наранявания по цялото тяло", каза Наталия Николова - окръжен прокурор на София.

Местните са потресени от случилото се. А днес се стига и до задържането на още един заподозрян в престъплението.

"В днешния ден, около обяд е установен и задържан за срок от 24 часа по закона за МВР", каза окръжният прокурор.

Мотивите за жестокото престъпление остават неясни. Очаква се дали прокуратурата ще повдигне обвинение и срещу втория задържан.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какви хора

    44 0 Отговор
    Каква е тази агресия?
  • 2 Помак

    38 5 Отговор
    Бог да го прости човека...арендаторите се мислят за велики...и ас работя при такива ...нека се опитат...после жинъ му и децата му ште плачат над него ни са шегувам ...!
  • 3 Локо-Сф

    53 0 Отговор
    Върнете моля ви смъртната присъда!Никой няма право да отнема най-съвършеното дадено му от Господ!Съдилища и прокуратура-посмешище!
  • 4 Дар за реализации

    3 14 Отговор
    Аз съм човек като всички останали, имам тяло, душа, чувства, лидерски качества, плодородна сперма, мога да ценя и да обичам !
    Мога да уважавам !
    Мога да бъда буден на макс !
    Аз съм добър човек по природа!
    Ако не ми вярвате, запознайте се с мен!
  • 5 Алфa Вълкът

    49 0 Отговор
    Това е животът в малките общини, местните феодали мародерстват и дерибействат над хората, а полицаите са назначени от тях да ги пазят!

    Коментиран от #9

  • 6 Е,щом е местен арендатор

    37 0 Отговор
    Ще му се размине,като стой та гледай!!Бе хубава работа ама българска!
  • 7 АЛЛ

    6 9 Отговор
    ...къде е тази община?..пак северозапада ли
  • 8 Чекмеджан

    18 0 Отговор
    От нашите ли е щото там давахме на наши само пилето градуса и олиото, пък те ни водеха по луксозни хотели дето уж бяха ловни хижи
  • 9 Вълка алфът

    30 2 Отговор

    До коментар #5 от "Алфa Вълкът":

    Реално това са на чекмеджан хората

    Коментиран от #13

  • 10 това циганите

    19 2 Отговор
    като забогатеят и си мислят че светът е техен и си правят каквото си искат
  • 11 Кметът

    19 0 Отговор
    Нищо не знаел.
  • 12 поп Богомил

    35 0 Отговор
    Нищо няма да им направат, тия са пълни с пари, ще ги подържат малко и после под гаранция и накрая нищо. Това го гледаме 32 години и все едно и също. Това са самозабравили се феодали в България 21 век, обиграни в беззаконието и корупцията и единственото възмездие което може да получат тука е, вендетата ако има кой да им я направи!
  • 13 Алфa Вълкът

    22 0 Отговор

    До коментар #9 от "Вълка алфът":

    Като нашия кмет, скъсал си партийната книжка и отишъл в СДС, после НДСВ, после БСП и накрая кога Бойко взе да губи позиции се сети да става гербер, ама късно се усети шарана тоя път!
  • 14 Кметът и

    28 1 Отговор
    полицията просто прикриват местните бандити милионери - арендатори. Това казаха местните хора, пропищели от тях, но никой не чува оплакванията им. Това е герберският див феодализъм из села и общини, който години наред коли и беси, разпределя пари както реши и не спазва никакви закони.
  • 15 Не съм мишок

    10 0 Отговор
    И в същото време, ако извадиш пистолет и стреляш, или дори нож, чук или отвертка и наръгаш нападателя, и той вземе, че пукне вместо да те убие, отиваш в затвора. Кво го топли убития, че нашата правосъдна система ще даде на убиеца 4-5-6 години, и ще го пусне предварително....

    Управляващите, вече 75 години не барат подобни закони, защищаващи престъпниците, за да ни държат послушни и кротки. И защото самите ние сме мишки с наведени глави.