Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 16:14 1 718 1

Хванаха нелегални мигранти в Панагюрище

  • трафик-
  • бежанци-
  • панагюрище

Задържан е 22-годишен, който ги е превозвал

Хванаха нелегални мигранти в Панагюрище - 1

Арестуваха млад мъж превозвал нелегални мигранти в Панагюрище. Случката се разиграла малко след полунощ на улица в средногорския град. Автопатрул засякъл лек автомобил „БМВ“ с габровска регистрация и униформените незабавно предприели спиране и проверка. Така органите на реда установили, че водач на немското возило е 22-годишен мъж от Габрово.

В колата той превозвал деветима чужди граждани, всичките без документи за самоличност. Според първоначалните данни станало ясно, че са сирийци. Шофьорът е задържан в ареста на РУ-Панагюрище за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В превод

    1 0 Отговор
    от соросидски на български: мигрант/бежанец = член на ОПГ. Авторът не го ли "знае"🤔?