7 Май, 2013 17:38 1 481 1

Биха активист на ВМРО

  • биха-
  • активист-
  • вмро

Пореден случай на агресия спрямо активист на ВМРО в последните дни. Десислав Качаков е със счупени зъби след побой от полицейски старшина, съобщиха от ВМРО.

Случката се разиграва в понеделник вечерта в заведение между селата Хвойна и Павелско в община Чепеларе. Там се провеждат срещи със симпатизанти на ВМРО и са поставени рекламни материали.

Собственикът на заведението е бил помолен да намали музиката от полицейски патрул към 23 ч. Той го е направил, въпреки че музиката няма как да пречи на когото и да било, защото заведението се намира между населени места, където няма жилищни постройки.

В 2 часа през нощта минава друг полицейски служител и следва бой, белезници и отвеждане в РПУ - Чепеларе.

Със защитата на Качаков се е заела адвокат Недка Пекунова, която все още не е получила преписката за задържането му. Пекунова 4-та в листа на ВМРО за район Смолян, но сега освен с работата по предизборната кампания й се налага да се заеме и със защитата на Качаков.

След местните избори кметът от ГЕРБ събаря част от заведението, защото и тогава собственикът Десислав Качаков е работил за кампанията на ВМРО в община Чепеларе. Сега се ползва само лятната градина.

Преди близо седмица активист на ВМРО бе бит от полицаи в Банско.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Ама в Чепеларе още старшини ли има ? А дали не се бръснат с брадвите и ощи не взривяват влакове ???