Last news in Fakti

1 Март, 2020 16:44 3 333 11

Проговори арестуваният областен шеф на ВМРО

  • вмро-
  • пловдив-
  • стефан послийски

Общинският съветник твърди в профила си, че не е бил задържан от полицията

Проговори арестуваният областен шеф на ВМРО - 1
Снимка: Фейсбук

„Благодаря ви приятели! Във връзка с вчерашните публикации, искам да ви кажа, че бях разпитан като свидетел и съм си вкъщи!”, това написа на стената си във „Фейсбук“ общинският съветник Стефан Послийски.

Любопитно е, че поста в профила му идва 24 часа след първата информация, че е бил задържан.

От ОД на МВР – Пловдив обаче има издадена заповед за ареста му за 24 часа. Припомняме, че вчера освен него в полицията е отведен и друг общински съветник от ВМРО, но от Община „Марица” – Георги Какалов, припомня trafficnews.bg.

Арестите дойдоха след разследването на злоупотреби и корупция в Басейнова дирекция. Името му се спряга и като посредник между птицеферми в района, които са правили собствени каптажи за вода. Той е изготвял проектите и е придвиждал документите им Басейнова дирекция.

Послийски е член на ВМРО и втори мандат общински съветник. Той е областен председател на структурата на патриотите. Също така е член на Контролния съвет на Фондация 2019. Името му фигурира в 4 търговски дружества - ЕС ПИ КОНСУЛТ 2014 ЕООД, КИТ КОРП ООД , ЕВРОКОНСУЛТ СТРОЙ ЕООД и ВИ ЕС ПАРТНЬОРИ ООД.

Занимава се с подготовка на различни проекти. На негово име има 4 дружества, с предмет на дейност консултантска дейност , разработване и изпълнение на проекти, програми и стратегии за усвояване на структурни фондове, бизнес проекти и програми, маркетингови стратегии и международна търговия, внедряване на системи за качество, стопанска логистика, информационни и комуникационни технологии, изготвяне на анализи, проучвания и експертни оценки в развитието на малки и средни предприятия, търговско представителство и посредничество и др.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скептик

    21 1 Отговор
    Общински съветник има дружества занимаващи се с булшит от рода на стратегии за усвояване на структурни фондове, посредничества, и пр. Ха ха, Бългерия из фъкд биг тайм
  • 2 доганя

    10 8 Отговор
    Ясно е че доган ви преследва един по един.
  • 3 Случаен

    18 2 Отговор
    Недей,много да говориш,че пак ще влезнеш,Тиквата само ви ,,профилактира,, да се стегнете,че много взехте да ,,сьбирате вьздух,,:) начело с Шкембе войвода....Така че,дрьж багажа готов за при Нено....Ако,не сте разбрали посланието....ПОДЛОГИ ПРОДАЖНИ.
  • 4 ПЕНКО

    13 1 Отговор
    СТРАННО !!! КРИМИНАЛЕН ИМУНИТЕТ ЗА ТАВТАЦИТЕ ОТ ВМРО -БЪЛГАРЧИТА С ПОЛИТИЧЕСКИ МЕРАЦИ ... АЙ СИКТИР БЕ ШКЕМБЕПОКЛОННИЦИ !?!?!?
  • 5 Behemoth

    11 2 Отговор
    Абе що им са толкова долни муцуните на тия патриоти....направо ти идва да ги заплюиш....
  • 6 Някой си

    5 3 Отговор
    Йараибрахимкаракачаноглу-булгаристан тескере наши ако не пукне скоро от инфаркт ще е чудо.
    Така се държи “коалицията” спокойна и без проблеми!
    А си гъкнал, а идва каскета с мутрите с качулки!
    Шкембето такъв си го завря във войводския задник, че скоро няма да може да пръдне!
  • 7 Някой си

    5 2 Отговор
    *Кара.........
  • 8 Митко

    6 2 Отговор
    Този е за затвора!!!
  • 9 ВЛАДО

    3 1 Отговор
    Бившият кмет Тотев в Пловдив и Областен координатор на ГЕРБ стреля по на ВМРО и другият лагер начело със сегашният кмет Зико.
  • 10 Гергов

    3 1 Отговор
    .Гергов....защото точно Патриотите го дадоха на Прокурора за сделката за Панаира.
  • 11 Бай Ганьо

    0 1 Отговор
    Където е текло пак ще тече келепира за шкембак войводата няма да секне и тоя Посралски че спази законо ОМЕРТА ще стане шеф на Солунската митница да може бахура за каракоча да е по мазен и по дебел