Last news in Fakti

20 Април, 2022 09:28 2 724 6

Второ посегателство върху кандидат за депутат от ДБ в Разлог

  • захари витанов-
  • разлог-
  • дб

Миналата седмица бе изпотрошен автомобил "Мерцедес ", собственост на бившата му съпруга Ана

Второ посегателство върху кандидат за депутат от ДБ в Разлог - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Лек автомобил Хонда, собственост на кандидата за депутат от Демократична България в Разлог Захари Витанов осъмна вчера със срязани гуми. Автомобилът бил паркиран на тротоара пред къщата на Витанов в Добринище, съобщи Struma. com.

Четирите гуми са рязани зловещо, сякаш някой е излял огромна злоба върху тях. И това се случва дни, след като миналата седмица бе изпотрошен автомобил "Мерцедес ", собственост на бившата му съпруга Ана. Мерцедесът бе увреден пред дома и в Банско.

Колата се води още на името на Витанов, но при семейния спор за имущество в съдебна зала, возилото е дадено на жена му. Семейството се разпадна официално пред март, когато получили официален развод. Семейна война ли е в основата на посегателствата върху автомобилите на кандидат-депутата? Това е въпросът, който изясняват полиция и прокуратура, които са се заели с двата поредни случая на увреждане на колите на Витанов. На разпит ще бъде призована съпругата му, както и самият Витанов, които да споделят подозренията си около случилото се.

Припомняме, че Захари Витанов проведе активна кандидат-депутатска кампания на миналите избори и от партията, която представляваше излъчиха депутат в НС. Той е компютърен специалист с дългогодишен професионален опит в сферата на технологиите Работил успешно в иновативна българска ИТ компания.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 правилно са му срязани гумите

    13 2 Отговор
    на тая подлога !
  • 2 Да се радва, че не са го запалили.

    12 2 Отговор
    Най големите подлоги излязоха ДБ, тепърва ще усещат народната любов, за подлогите само дърва по ...
  • 3 ДБ на

    10 0 Отговор
    следващите избори може и да отпаднат,заради настояването да се даде оръжия на укрофашистите

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Асен

    3 0 Отговор
    Тези от ДБ са известни далавераджии, та пак някой от тях е сгафил нещо явно.
  • 6 Няма кой да ви диша

    2 0 Отговор
    Има толкова лоши хора във България че хората немогат да преглътнат или простат и се почва чупене, палене и накрая...