Last news in Fakti

19 Май, 2022 16:45 2 460 8

Водач прелетя със 125 км/час през шуменско село

  • шофьор-
  • висока скорост-
  • радко димитриево

Той ще плати глоба в размер на 850 лева и ще бъде лишен от правото да управлява за срок от три месеца

Водач прелетя със 125 км/час през шуменско село - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Водач на „Ауди“ на 5 април е преминал през село Радко Димитриево със 125 км/час при максимално допустима за движение скорост от 50 км/ час. Това съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

На шофьора е съставен акт за установено административно нарушение. Той ще плати глоба в размер на 850 лева и ще бъде лишен от правото да управлява за срок от три месеца.

На 28 април, малко след 15:00 часа, на шуменската улица " Университетска", при разрешена максимална скорост от 50 км/ час, водач на лек автомобил „Ягуар“ със софийска регистрация е преминал през камера на пътната полиция с превишение от 51 км/час. Съставен му е акт. Водачът ще бъде лишен от правото да управлява за срок от три месеца, а паричната му глоба е в размер на 600 лева.

Общо 1624 са установените нарушения за скорост през април в Шуменско. Със скорост над 50 км/ час над максимално разрешената са установени 11 водачи, а 113 са шофирали с между 31 и 40 км/ час над максимално позволената скорост. Други 45 са управлявали със скорост между 41 и 50 км/ час над разрешената.

През март установените нарушения на скоростните режими са били 2399, допълват от пресцентъра на полицията.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Книжка

    4 1 Отговор
    след 28 години и при Ставри.
  • 2 Тома

    5 0 Отговор
    Всеки ром с купена книжка.Мисли че кара коня или магарето
  • 3 шампиона

    8 0 Отговор
    Само кат прави конкуренция на чез в надписването на сметки..
  • 4 Зелените човечета

    12 0 Отговор
    Пак са били скрити зад някой знак 40
  • 5 Доволен

    4 0 Отговор
    Е щом е преминал през камерата сигурно няма папер от нея. Дали ще я плаща???
  • 6 Тони

    1 0 Отговор
    Те на село забравиха къручките ...
  • 7 Това

    1 0 Отговор
    Е крайно недостатъчно и няма ефект. Получаването на книжката трябва да се обвърже с преминаване на част или изцяло на процедурата по вземането на книжка. Според тежестта на нарушението. Листовки, кормуване и т.н
  • 8 Капитана

    1 0 Отговор
    Само искам да влезнете в мапса на улица Университетска Шумен и още след магистралата на влизане след кръговото са сложили знак 50, където реално е извънградско още!
    Няма такава държава долна