Last news in Fakti

16 Юни, 2022 10:30 2 631 5

Сестрата на убитата Алена Щерк за Виктор Спига: Тъмно същество, пълно с агресия

  • алена щерк-
  • виктор спига

Спига беше екстрадиран вчера от Италия за България

Сестрата на убитата Алена Щерк за Виктор Спига: Тъмно същество, пълно с агресия - 1
Кадър бТВ

Това е едно тъмно същество, пълно с агресия. За първи път беше в нашия дом на Коледа, беше изключително арогантен, обиждащ. За мен това е грешка на природата. Това каза пред бТВ Бетси Щерк, сестра на убитата Алена Щерк, за обвинения за престъплението Виктор Спига.

Спига, който е бивш приятел на жертвата, беше екстрадиран вчера от Италия за България. Предстои да му бъде определена мярката за неотклонение.

„Близки приятели ми бяха споделили, че той се отнася към нея изключително лошо, но за съжаление не ни го е споделяла“, каза още сестрата на убитата жена.

Силвия Щерк, майка на Алена, сподели, че не е харесвала приятеля на дъщеря си.

„От първия момент, когато се запознах с него не го приех, но си замълчах. Щом го е избрала, да го прецени“, уточни майката.

Тя се надява на доживотна присъда за Спига.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сила

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Bълкът":

    и на тая снимка сигурно пак е той......само моя снимка не са пускали до момента като илюстрация

    Коментиран от #3

  • 3 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "сила":

    Променят им имената, мисля че в Италия като го търсих беше с друго име представен. Не съм се захващал да ровя из социалните медии за истинските им имена. Не ми е интересна тази новина.
  • 4 Грешката на природата

    2 0 Отговор
    е била грешка на сестра ти. Не е била на 20 г., че да се хване с такъв. Или си е правила някакви сметки, дето без кръчмар излизат други. Впрочем с какво е толкова важна въпросната дама, та да ни информират непрекъснато. За българската пенсионерка, убита наскоро от 15-годишен братчет имаше 2 реда и толкова за случая.

    Коментиран от #5

  • 5 ГЕРБЕР

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Грешката на природата":

    УБИТА Е ПЕНСИОНЕРКАТА ОТ ИЗБИРАТЕЛ НА КОМУНЯГИТЕ. ДРУГИЯ ПЪТ ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ ДРУГАРЮ