Last news in Fakti

16 Юни, 2022 12:37 1 200 2

Повдигнаха обвинение на Спига за убийството на Щерк, той отрича

  • виктор спига-
  • алена щерк

Мъжът беше екстрадиран в България

Повдигнаха обвинение на Спига за убийството на Щерк, той отрича - 1

Прокуратурата повдигна обвинение на Виктор Спига. Той е заподозрян за убийството на Алена Щерк. Мъжът беше екстрадиран в България от Италия. Спига не призна вината си и се възползва от правото да не дава обяснения.

Спига напуснал страната в деня на изчезването на Щерк. Двамата са имали общ бизнес преди да се разделят. Основна версия на разследването е, че престъплението е извършено от ревност.

След убийството стана ясно, че Алена е подавала сигнали в полицията срещу бившия си приятел. Алена беше открита мъртва след издирване в края на месец май.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мамул

    4 0 Отговор
    И от Мелмак(Алф) да дойде някой и ще се намери веднага нашенска мома да му чупи стойки и да се прави на интересна. Еми, някои чуждоземци са примати, маргинали и убиват.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.