Last news in Fakti

14 Август, 2022 13:06 5 053 13

Разкриха подробности за убийството на швейцарския бизнесмен

  • удо ланге-
  • убийство-
  • кладница

Работи се по всички версии

Районната прокуратура в Перник и полицията дадоха подробности за убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге във вилното селище "Делта хил" край пернишкото село Кладница

Припомняме, че Ланге беше открит в гаража от неговата съпруга. Именно тя е подала сигнал в полицията. Бизнесменът отдавна живее и работи в България. Заедно с втората си съпруга, която е българка, притежавали завод за силиконови изделия в пернишкия квартал „Мошино", продаден преди няколко години на шведска компания.

„Сигналът е получен на 11 август в 20:30 ч. и са предприети незабавни действия – оглед и разпити. Самият интензитет на случая предполага промяна с часове на самото развитие на случая. Назначени са много експертизи, които ще дадат яснота за спецификата на деянието“, това заяви старши комисар Павел Млеканов, директор на Областна дирекция МВР-Перник.

Сутринта се появи информация, че има задържан мъж, който е заподозрян по случая, но той не потвърди това. От прокуратурата също заявиха, че на този етап няма задържано лице, тъй като доказателствата, събрани до момента, не установяват съпричастие на което и да е било конкретно лице. Няма и повдигнати обвинения, посочи говорителят на Окръжната прокуратурата в Перник прокурор Албена Стоилова.

До момента са разпитани около 5-6 лица по досъдебното производство, посочи Стоилова.

"Констатирано е нараняване в белия дроб при огледа на трупа, възложени са експертизи, от заключенията на които се очаква да стане ясно как е причинено нараняването и дали това нараняване е причина за настъпване на смъртта", допълни говорителят на Окръжната прокуратурата.

Вчера служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че тялото на бизнесмена е било преместено от мястото, където е бил убит.

„Случаят е убийство. Беше направен опит то да се замаскира. В момента работим по всички версии, тъй като този човек е преместен от мястото, където е бил убит. Има данни да са сменяни дрехите, с които е бил и т.н., за да се прикрият следите от убийството. Подозираме кръг, група извършители, но в момента би било спекулация да се насочим някъде като коментар”, заяви Демерджиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Момо

    29 1 Отговор
    В това закрито селище трябва да има много улични камери и по къщата вън и вътре сигурно има много камери да ти покаже по час и минута кой влизал излизал и какво е станало, аз на село имам 5 камери какво остава за тоя баровец.
  • 2 Професионално убийство

    16 1 Отговор
    с кука за плетене, убиецът има опит.
  • 3 Това

    19 1 Отговор
    "разкритие" се предъвква само !
  • 4 ха, ха, ха

    21 1 Отговор
    "Разкриха подробности за убийството на швейцарския бизнесмен
    ...
    Работи се по всички версии"

    Коментиран от #8, #13

  • 5 Лост

    15 0 Отговор
    Не вярвам на прокуратура и полиция.
  • 6 Извънреден коментар

    4 1 Отговор
    Няма нужда да умират хора, заради това че аз съм писал лоши неща в този сайт !
    Аз не знам какво да направя и не знам къде да отида, за да оправя нещата в позитивна посока!
  • 7 мок

    17 2 Отговор
    Делта Гард... Делта Хил искам да кажа. Орлин Алексиев, Славчо Трифонов и други
  • 8 Лост

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "ха, ха, ха":

    Не само се работи, но от час на час стават повече. След малко може да се окаже, че не е шило, а кука за плетена.

    Коментиран от #12

  • 9 Кой

    14 0 Отговор
    проблече човека и го премести в гаража след убийството му ? И от къде и как му намери дрехи ?
  • 10 Щом

    15 0 Отговор
    е имал и счупени ребра , вероятно убиецът е бил с анатомични познания и е седял върху гръдния му кош , до като го пробожда в белия дроб ! Нелепо...
  • 11 ЕДГАР КЕЙСИ

    6 1 Отговор
    КОСВЕНО В УБИЙСТВОТО Е ЗАМЕСЕН........ ЧОВЕК ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ ........ ФАКТ !
  • 12 ха, ха, ха

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Лост":

    Абе и ти си прав, о накрая може да излезе, че е ужилен от оса. Зависи от толкова много фактори, че никой не може да предвиди как ще бъде информирано обществото.
  • 13 Рошко

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "ха, ха, ха":

    Току виж и той се е самоубил и се преоблякъл