15 Август, 2022 09:48 4 061 9

Задържаният за убийството на Удо Ланге е предполагаем любовник на жена му

  • удо ланге-
  • делта хил-
  • елизабет-
  • хлебопекарна

Случаят е под ръководството на прокуратурата в Перник

Задържаният за убийството на Удо Ланге е предполагаем любовник на жена му - 1
Снимка: БГНЕС

Продължава разследването на убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге. Мъжът беше намерен мъртъв в дома му във вилното селище „Делта Хил” до Перник.

На този етап информацията за това как е извършено престъплението е противоречива. 57-годишният мъж, задържан за убийството на Удо Ланге, може да е бил в интимни отношения със съпругата на Ланге - Елизабет. Той е работил в хлебопекарната на семейството в "Делта Хил", съобщава Нова ТВ.

Случаят е под ръководството на прокуратурата в Перник. 57-годишният мъж, с инициали Б.П., е задържан за срок от 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия за тежкото престъпление.

В хода на разследването са извършени огледи на местопроизшествието, проведени са разпити на свидетели, иззети са записи от камери за видеонаблюдение, направена е аутопсия от съдебен лекар, назначени са експертизи.

От МВР обявиха, че тялото на мъжа е било преместено, а дрехите му – сменени и че има заподозрян кръг от хора за убийството. От държавното обвинение обаче отрекоха да имат доказателства за тези твърдения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясно

    18 3 Отговор
    Убитият има жена ! Това разкритие е фурор ...
  • 2 ТаУмВзе

    8 3 Отговор
    Ме ве ре пак Гадае на боб и ориз. Нещо Доказателства нема ли? Нещо отпечатъци поне.
  • 3 Вчера написах коментар, че най-вероятно

    16 0 Отговор
    в основата на драмата стои нашата българка и най-вероятно е наела бандит за убийството за да наследи Ланге. Още повече, че синът му е извършил автоубийство в България.
    Докъде може да падне човек за пари. Тази сутрин четох как руски родители получили тялото на сина си и го погребали. Оказва си, че приятелката му го е издирила, но родителите не подават официална жалба, защото ще трябва да върнат парите на държавата.
  • 4 да де

    12 0 Отговор
    Колко вълнуващо готов сценарий за сериал.
  • 5 Намерила

    24 0 Отговор
    си любовник под носа и сътворила пъклен план с хлебаря ! Че и сина му , разбирайки за нелепата смърт на баща си пристига и вероятно разконцентриран от ужаса , блъска човек..... Тая носи само нещастия !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Венета Новакова

    17 0 Отговор
    Освен пари и ,,франзела,, е трябвало....
  • 8 Абе май тия

    22 0 Отговор
    Чужденци дето зимат нашенски бангии приключват се трагично....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.