Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 14:21 3 661 13

Ново зверство в училище: 24-ма бият 1

  • побой-
  • училище-
  • пловдив

Директорът на училището е подал доклад за безпрецедентното насилие в РУО

Ново зверство в училище: 24-ма бият 1 - 1
Снимка: shutterstock

24 младежи са нанесли зверски побой над съученик в голямото междучасие в пловдивската професионална гимназия по автотранспорт. Пострадалото момче е изпаднало в безсъзнание и откарано в болница, пише Plovdiv24.bg.

Инцидентът тръгнал от класната стая на 8-б. Група младежи нахлули в помещението и започнали да се бъзикат с първокурсниците и да ги наричат "зайци". Битото момче им отговорило за защита, а "нашествениците" излезли от стаята.

По-късно, в голямото междучасие, се засекли на двора. Там тийнейджърът се опитал да се извинява за думите си, но започнали да го удрят с юмруци и ритници и го свалили на земята. Когато от носа му потекла кръв, побоят бил спрян.

Директорът на училището още вчера е подал доклад за инцидента в РУО, а оттам са уведомили МОН. В рапорта се казва, че в резултат на сбиване едно момче е получило кръвотечение и му е оказана медицинска помощ, каза началникът на РУО Антоанета Пакова. Очаква се днес да се представи втори доклад.

По процедура директорът трябва да извърши разследване на случая и да предложи на педагогическия съвет какви санкции ще се наложат на побойниците.

За инцидента е уведомена и полицията. В Шесто РУ се извършва проверка във връзка със сбиването между ученици от пловдивска професионална гимназия.

По данни на родителите на 15-годишното момче, то няма сериозни наранявания, оказана му е медицинска помощ. Изяснява се самоличността на извършителите на побоя, както и причините и обстоятелствата за възникване на конфликта.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Псевдоним

    42 0 Отговор
    Колкото по-голям е броят, толкова е по-малко съдържанието в гащите. За мозъка е ясно.
  • 3 Ми чи

    18 1 Отговор
    Те се СА имали самоподготовка за бъдещето като тираджия✊
  • 4 ПГ по автотранспорт

    30 0 Отговор
    Това са практически занятия за поведение на пътя на бъдещите шофери. Тия побойници задължително трябва да минат през техникум за вътрешна украса /ТВУ/, ама някой не дава да се нарушават правата на "децата", които, ако са в последен клас може и да са пълнолетни и не педагогически съвет да се занимава с тях/изключат ли ги, губят парите/, а прокуратурата.
  • 5 Хаха

    19 1 Отговор
    В автото са се били,бият се и ще се бият докато свят светува.Традицията повелява.
  • 6 За размисъл

    16 0 Отговор
    Нищо ново в тази "професионална " гимназия от създаването и.
  • 7 Еха

    10 1 Отговор
    Съвсем нормално насилие, предизвикана саморазправа. Идеално отражение на света, около нас. Никакъв повод за драматично възмущение няма, нито пък е някаква новина.
  • 8 Сталин

    18 4 Отговор
    Чудесата на демокрацията и западните ценности,характерно за НАТО бандитите,страхливи кучета никога не се бият един срещу един
  • 9 От чужбина

    10 0 Отговор
    Подобно поведение се предава като зараза, като наследство е. Подобно е както в казармата традиционно старите се правеха на велики и тормозеха новобранците. Като резултат се получаваха и сбивания. Особено когато някой по бабаит новобранец не се подчини и им скочи. Така и тези са се правели н "велики". Редно е да бъдат по някакъв начин унижени публично, за да знаят, че има възмездие. Публичността е нужна за назидание на останалите мераклии да се правят на велики. Ако аз съм директор или ако зависеше от мен или ги изключвам от училището или някакво наказание, примерно да метат двора на училището и се грижат за боклучииските кошчета.
  • 10 Така и мене

    1 2 Отговор
    На двапати по 20 човека и ме ударат един или двама от тях по веднаж. После станах много силен със времето и никой не си помисляше да се закача с мене а сега го закасах със операцйи и пак почнаха сулйо и пулйо да ми налитат но вече не съм пацифиста от едно време и незнам
  • 11 Тайсъна

    0 1 Отговор
    Един щеше да и счупи муцуната на една шматка
  • 12 БгТопИдиот

    0 0 Отговор
    Зелени ли са ?
  • 13 Гледам

    1 0 Отговор
    ОБУЧЕНИ ОТ "РОДИТЕЛ 1 И РОДИТЕЛ 2" ВЪВ ЕСЕС ОВСКИ ЦЕННОСТИ.