11 Ноември, 2022 14:34 3 226 12

Група младежи биха, унижиха и ограбиха момче в Пловдив

  • побой-
  • младежи-
  • пловдив

На 7 ноември вечерта ученикът бил със свой приятел до блок № 99 в Тракия, когато към тях се приближават група момчета с качулки и им казват: "Давай парите"

Група младежи биха, унижиха и ограбиха момче в Пловдив - 1
Снимка: shutterstock

Група младежи биха, унижиха и ограбиха момче в Пловдив. 18-годишният Огнян Симеонов разказва какво му се е случило преди дни, цитиран от TrafficNews.bg

На 7 ноември вечерта ученикът бил със свой приятел до блок № 99 в Тракия, когато към тях се приближават група момчета с качулки и им казват: "Давай парите".

Тогава приятелят му изкарал лютив спрей с цел да ги защити, а Огнян започнал да бяга. Сред нападателите, Симеонов разпознава лицето Боян Боев, по-познат като Трътката, рапъра Николай Дринков- DRINK, Ангел А., Симеон Танев и друг младеж с прякор Испанецът.

„Бягах около пет минути и влязох в една бензиностанция, защото бях стъпал накриво и имах нужда от помощ. Изгониха ме от бензиностанцията, а момчетата дойдоха и ме взеха от там, при което ме закараха в гората и започнаха да ме изнудват”, разказва Огнян Симеонов.

Момчето твърди, че нападателите са се гаврили с него по изключително унизителен начин. Съборили са го на земята, след което са започнали да го бият с ритници и юмруци по цялото тяло.

„Биха ме всички до един, на земята, с ритници и тукати. Плюха ме, хващаха ме за счупения нос и ми го кривиха. Караха ме да им целувам обувките, да им се извинявам и да им се моля. През цялото време ми се смееха и ми казаха, че от утре започвам да работя за тях, защото те са „новия Монопол” на Пловдив”, допълни той.

Момчетата са откраднали близо 500 лева от портмонето на Симеонов, които той бил спечелил в казино, като са му оставили 10 лева, за да има пари за такси. Ученикът останал сам в гората, целия в кръв, посинен и с травми. Вървял е от гората до блоковете сам, когато си е хванал такси и се е прибрал у дома.

Когато родителите му го видели, още сутринта го отвели в Съдебна медицина. Представената медицинска документация на Огнян показва, че вследствие на ударите има счупване на носни кости, контузия на главата, контузия на лицето, две разкъсно-контузни рани на носа, оток на носа, както и охлузване на гръдния кош.

Младежът твърди, че познава някои от момчетата визуално, но не и лично, както че и няма нищо общо с тях. В деня след нападението Боян Трътката се свързал с Огнян, предложил му е подкуп от 6 000 лева, за да не бъде пусната жалба, но пострадалият отказал това предложение. Младежът твърди, че и останалите нападатели правят опити да го подкупят, но той е категоричен в решението си.

Според източници на Trafficnews, тарторът на групата, Боян Боев, е замесен с наркотици и е с криминално досие. Преди няколко години младежът нападнал шофьор на линейка, защото се „забавил с пристигането” на адреса, при което му счупил челюстта. Тогава Боян е бил непълнолетен и това го е „спасило”, твърдят източници. Малко след това Боев отново е задържан, за марихуана.

Боев няма завършено средно образование, живял е няколко години в Англия, но се е завърнал в България. Напоследък се хвалел, че ще създаде „монопол” за синтетична дрога под тепатата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 няма случайности

    26 14 Отговор
    поколението на бкп-дс си проявява възпитанието!
  • 2 Бахари Захаров

    48 1 Отговор
    Така ще е, докато гражданите не почнат да вземат правосъдието в собствените си ръце. И това ще стане, както вървят нещата. Полицията и съда работят само при широк обществен отзвук или при някаква изгода.

    Коментиран от #7

  • 3 пери

    39 1 Отговор
    Съд до дупка и ефективни присъди за тия пишман "монополисти".
  • 4 хахахахахаха

    28 0 Отговор
    Хахха, тва лекенце от кога стана "рапър"?
    Хахахахах, не не не мога....
  • 5 Шопо

    10 12 Отговор
    Не им е чиста работата кое момче се разхожда с 500 лева джобни?
    Прилича на борба за територия, оставете ги да се избият.
  • 6 честен ционист

    12 1 Отговор
    Искат бърза слава, еми всеки се решава.
  • 7 Иван

    24 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бахари Захаров":

    Най голямата организирана престъпна друпа е МВР.
  • 8 Иванчо

    19 0 Отговор
    Липсата на ефективно правосъдие и замяната му с поръчкови производства по политически причини води до усещане за безнаказаност. Това е резултатът.
  • 9 НА„ БАЩИТЕ” СИ

    11 1 Отговор
    СА СЕ „МЕТНАЛИ”☝
  • 10 Гост

    20 0 Отговор
    Хан Крум и...ръцете,....
  • 11 Мнение

    20 1 Отговор
    Наркомани...
    Взимайте мерки и изчистете държавата от наркотиците,защото по всички държави наркоманите това правят без значение какъв език говорят,а някои даже войни подпалват.
  • 12 Факт

    6 1 Отговор
    Ясно е всичко на тая групичка родителите са гербадции "бизнавмени" и обикновени милиционери