Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 14:24 873 11

Делото "Семерджиев" тръгва на 29 ноември

  • дело-
  • георги семерджиев-
  • 29 ноември

По случая са разпитани близо 70 свидетели. Вътрешната проверка в МВР установи, че трима началници на районни управления и бивш ръководител на сектор "Пътна полиция" са осигурявали "полицейски чадър" над Георги Семерджиев. Също така са образувани 44 дисциплинарни производства срещу полицаи

Делото "Семерджиев" тръгва на 29 ноември  - 1
Снимка: БГНЕС

Делото срещу Георги Семерджиев за катастрофата на бул. "Черни връх" започва на 29 ноември. Тогава е насрочено разпоредителното заседание по делото, съобщиха от Софийския градски съд, цитирани от БТА.

Преди четири дни обвинителният акт бе внесен в съда, а делото разпределено на случаен принцип на съдия Стефан Милев.

Семерджиев е обвиняем за пет престъпления и се намира в ареста от няколко месеца. Той е карал със 166 км/ч в нощта на инцидента, като е минал и на червен светофар. Това показва експертиза, направена във връзка с разследването.
По случая са разпитани близо 70 свидетели. Вътрешната проверка в МВР установи, че трима началници на районни управления и бивш ръководител на сектор "Пътна полиция" са осигурявали "полицейски чадър" над Георги Семерджиев. Също така са образувани 44 дисциплинарни производства срещу полицаи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    4 2 Отговор
    Ами и тия които са го крили и покривали,също трябва да бъдат съдени и опандизени,като него.Иначе не се чудете защо се казва,че сме най корумпираната страна и Шенген ще го гледаме през крив макарон...
  • 2 ЕС фен

    4 1 Отговор
    И като тръгне - едно голямо нищо при тази корумпирана правораздавателна система.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    ДО кога престъпниците ще са на СВОБОДА
  • 4 Шопо

    3 1 Отговор
    По случая са разпитани близо 70 свидетели?
    Къде намерихте толкова свидетели, от ФБ или от кошаревски.ком
  • 5 Панов

    2 1 Отговор
    Ще го пусант, покровиелстван е лично от Банкянския похотливец. Така, както пуснаха и убиецът на Милен Цветков. А и децата знаят, че Съдът и Прокуратурата са на ГЕРБ.
  • 6 Паро

    6 1 Отговор
    Тоя работеше за Таки, а Таки се отчиташе в Чекмеджето. Така че забравете. Ще го помотаят година-две и накрая всичко ще замлъкне. Така както стана с убиеца на Милен.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Светослав

    3 1 Отговор
    Карал е със 166 км в час, минал е на червено, и е бил с ВКЛЮЧЕНА СИГНАЛНА СИНЯ ЛАМПА преди да убие двете момичета! Подробностите са важни! Тоя мръсен , наркопласьор под крилото на мръсната МАФИЯ!

    Коментиран от #9

  • 9 Шопо

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Светослав":

    Карал е със 166 км в час, минал е на червено, и е бил с ВКЛЮЧЕНА СИГНАЛНА СИНЯ ЛАМПА, казаха кошаревските свидетели.
  • 10 лекувам наркозависимост

    0 1 Отговор
    оставете момчето на мира .... една пицария върти с бели сосове на прах,той без да иска
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    убиец