2 Август, 2013 15:02 26 333 3

Враца се сбогува със застреляния Мартин

  • се сбогува-
  • застреляния-
  • мартин
Враца се сбогува със застреляния Мартин - 1
Снимка: "Konkurent.bg"

Десетки приятели, близки и роднини се сбогуват днес с 25-годишния Мартин Луканов, съобщи "Konkurent.bg".

В сряда младият бизнесмен от Враца бе убит в дома си при семеен скандал от баща си Валери Луканов, който след това се самоуби.

Младежът бе намерен от брат му Лазар, прострелян с три куршума в гърдите. Мартин бе поел част от семейния бизнес. „Раде” е първият частен хотел във Враца, основан през 1996 година. 10 години по-късно семейството отваря и втори хотел и малко след това бизнесът е разделен между бащата Валери Луканов и синовете му Мартин и Лазар.

На последните парламентарни избори Мартин бе и кандидат-депутат от листата на „България на гражданите” във Враца и бе на пето място в нея. От партията на Миглена Кунева скърбят за младежа и изказват своите съболезнования. Мартин Луканов бе убит от баща си точно 2 седмици след рождения си ден.

Погребението на баща му, 57-годишния Валери ще се състои утре във Враца
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    7 1 Отговор
    Да правиш бизнес с децата си винаги е било лоша идея.
  • 2 Борис Георгиев

    0 1 Отговор
    Какъв изрод и егоист би убил собствения си син?

    Коментиран от #3

  • 3 The Bear

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Борис Георгиев":

    По-скоро се чудя какво възпитание е дал на сина си че в един момент да реши, че не може да се оправи с него освен по този начин!? И да - много е жалко млад човек да си замине, а и неговия баща след него, но пък всичко около тях някак си мирише! На 25 години да му поверят част от семейния бизнес, който той най-вероятно още не е заслужил, да стане политик и да е на 5-то място в избирателна листа!?!?!? Айде стига де - нещата съвсем излязоха от релси. Ами виждате в нормалните страни кога синовете наследяват семеен бизнес - когато родителите се пенсионират или след това, когато не им се занимава вече! Какви са успешните политици в нормалните страни - над 50 годишни, а някой път дори и старчета. Какъв бизнесмен на 25 години, какъв политик на 25 години!?!? Това е крещящо ненормално. Ненормални са и тези които са допуснали това да се случи - родители, партийни лидери, членска маса. Логично му се случват на момчето и ненормални неща. Много жалко, трагично, но може би предварително обусловено.....