Last news in Fakti

21 Март, 2023 15:24 1 866 8

Издирват 23-годишен младеж от София (СНИМКА)

  • издирван-
  • александър илиев

Младежът е среден на ръст, слаб, с кафяви очи и къса черна коса. Бил е облечен с черен анцуг, черно яке с качулка, носел е черни маратонки с бели странични ленти. Разполага с мобилен телефон, но номерът е изключен

Издирват 23-годишен младеж от София (СНИМКА) - 1

Столичната полиция издирва 23-годишен мъж, съобщиха от МВР. По данни на близките му Александър Юриев Илиев е напуснал дома си в София около 7 часа на 8 март. Оттогава той е в неизвестност.

Младежът е среден на ръст, слаб, с кафяви очи и къса черна коса. Бил е облечен с черен анцуг, черно яке с качулка, носел е черни маратонки с бели странични ленти. Разполага с мобилен телефон, но номерът е изключен.

Независимо от проведените множество оперативно-издирвателни действия, в рамките на които са проверени всички места, на които е възможно да пребивава, до момента младежът не е открит.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за издирвания, могат да сигнализират на тел. 112, 029821290 или в най-близкото поделение на МВР.

Издирват 23-годишен младеж от София (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    Не Го Познавам
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Г образен соросоид

    8 0 Отговор
    Изчезваме като нация , изчезваме като личности , т.е въобще изчезваме си както им трябва ......
  • 5 Мимч

    6 1 Отговор
    Абе това момченце дано се намери,ама нещо ми прилича на от новите,,българчета,,
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сттамат Магарето

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "обадете се":

    №1 е панахида да направи доволен ще остане човека
  • 8 Мдаааа

    2 1 Отговор
    На никой не му хрумва,че с тези чести напоследък и много изчезвания на хора,/ чак пък ,такова чудо не е било тук/ Може да е свързано и с участието на украински бежанци.Известно ни е на всички, с колко висок стандарт са същите, ,дошли в България! Навсякъде, свободно и безпрепятствено се придвижват по територията на България...,за което нямат право... не се знае, кой къде е и може да са заплаха,вкл. и за националната сигурност ! Също: Може би не се спазва стриктно и от властите условието - Укр.бежанци и други такива да са единствено, и само в полеви лагери, в пограничните райони на страната без право да напускат района... Мълчи се по темата...Може би е сделка - бизнес... Нещо намирисва, като за незаконно отвличане,за донорство на органи,сатанински ритуали... Перник....Миньорски град...Шахти, мини...Километри тунели...Може в тях да има и... полеви операционна /ни зали и....Не ми се говори,какво се случва...Не можеш да откриеш отвлечените жертви в тунелите... Лоша работа...!