Last news in Fakti

21 Април, 2023 19:06 3 352 22

„Интерпол” дири Красимир Каменов - Къро

  • интерпол-
  • дири-
  • красимир каменов - къро

Той е обвинен в убийство, заплаха за убийство и изнудване

„Интерпол” дири Красимир Каменов - Къро - 1

По искане на българската прокуратура Красимир Каменов - Къро е обявен за международно издирване с „червен бюлетин” от „Интерпол”. Според сайта на Междуправителствената организация Каменов се издирва за убийство, заплаха за убийство и изнудване.

Миналия месец Каменов бе задочно обвинен от Софийска градска прокуратура като поръчител на убийството на Любомир Иванов, бивш служител на МВР, който не показно разстрелян в София в началото на 2022 година.

Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от заговор, с участието и на други криминално проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в заговор за дискредитиране на висши магистрати и полицаи. Една от целите на участниците в заговора е отстраняването на главния прокурор Иван Гешев, а за началника на “Убийства” ГДНП прокуратурата пусна запис, на който се чува, че именно Каменов говори за платени 400 000 лв. за уволнението на полицейския началник Михаил Наумов. За Каменов се знае, че от поне 15 години живее в ЮАР.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чекмеджан и

    26 3 Отговор
    дебелеевски да търсят, те са основно зло на тая територия
  • 2 12340

    27 5 Отговор
    Каскета се разработи, а днес плюска ръчно точена баклава
  • 3 къро каза че

    16 11 Отговор
    пптата и дбтата са олигофрени

    Коментиран от #12

  • 4 Калкулатор

    20 2 Отговор
    Дири?От кое село си?
  • 5 Исторически парк

    6 15 Отговор
    Леле изгоре главният спонсор на ппдебъ 😏😆😆🤣😂
  • 6 Парижанина

    15 2 Отговор
    Дирят го , ама некой го варди.
  • 7 За какво дирите Къро????

    28 2 Отговор
    Цялата бандиско-мафиотска шайка е в България, и не се крие, Боко тиквата и неговата банда крадци, Гешев и неговата банда прокурори-гангстери, Радев руският шпионин, Доган и неговата турско-българска банда от крадци и разбойнически башибозук, руско-българската банда от антибългарски предатели, родоотстъпници и руски подлоги на Костя Копейкин, бандата на българските комунисти руски слуги и крадци, цялата комунистическа ДС, която затрива България, няма да изреждам цялата помия от журналисти, олигарси, тъй наречени бизнесмени, тъй наречени общественици, президентнските гниди плъпнали по целият политически живот, които тласкат България в азиатската клоака Русия....те тръгнали да арестуват Къро, Къро го оставете той е лесен, някой трябва да арестува и прати в Белене тия които описах по горе.

    Коментиран от #14, #17

  • 8 Пламен

    17 0 Отговор
    Няма такаво нащо на сайта на Интерпол. Всеки може да отвори и да види. Стига Гешеви измислици.
  • 9 Христов

    17 0 Отговор
    Милиционерчето с щръкналите уши гошев пак се прави на улав и ни взима всички за канарчета. Много добре знае че бившият ортак на мбаце е в ЮАР, а те не екстрадират ако ще и с бимбяна бюлетина на интерпол да го търсят... Гошев взе да се прави на по-прост даже и от патрона...
  • 10 Лекувам наркозависимост

    10 2 Отговор
    На Мара пак и сълзи п.тето като на кьораво конче окото и не може едно грамотно изречение да напишИ
  • 11 Ще го

    7 0 Отговор
    хванат за къровеца Къро!
  • 12 Грешка

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "къро каза че":

    Той за тебе го каза ;)
  • 13 БАЙ КУРТИ

    14 0 Отговор
    Миче пак се дъниш като цинкова кофа . Хем го търсим от 15 години , хем не можем да го приберем. И от къде го извади този запис. От 2006 год. ако знаеш колко се промени техниката. И най важното как ще го хванете като няма спогодба между 2 те държави. Все едно чакаме МАНДЖУКОВА над 30 години
  • 14 Вярно

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "За какво дирите Къро????":

    Точно така. Всички знаем това и ще се подиграват с нас, докато Геша не бъде подпукан. Първо да се приеме закон за разследване на главния прокурор възможно най-бързо! Няма нищо лошо в този случай ПП-ДБ да го гласува заедно с ГЕРБ.
  • 15 Смех !

    8 0 Отговор
    Че му фанете макарите.ЮАР няма спогодба с интерпол и т.н.
  • 16 Тома

    10 0 Отговор
    Ако каскета дава награда за къро той сега е в ресторант осемте джуджета и яде и пие с група прокурори и следователи.Къро черпи
  • 17 невий

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "За какво дирите Къро????":

    Колкото и да ти е неприятно да го признаеш , само Раша ще свали от власт изброените от теб бандитски структури, технхните разклонения и сугинажа им , който словоблудства по телевизии , медии и соц.мрежи. Както забелязваш , любиммите ти кравари не си мърдат пръста да свалят от власт тази мафия , даже бетонират власта им . Но след като смятате Раша за по- опасна от мафиотите , които краварите назначиха да управляват държавата , ще си ги търпите и няма да се оплаквате , защотото докато краварите командват тук , друго управление няма да има .

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 невий

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Аре ве...":

    Ами тези същите на Козяк , които ви раздават халюцигените “демокрация“ и “суверенитет“ , а вие ги разпръсквате чрез медии и соц. мрежи .
  • 20 Демократ

    0 0 Отговор
    На официалната страница на ИНТЕРПОЛ по държави са дадени списъците на издирваните престъпници. Странно защо съобщените от Гешев имена не са там, включително и на този бандит. Лъжите на Гешев нямат край, но никой не му търси отговорност. Цялата прокуратурна плямпалница излъга най-безсрамно за поканата за молитвената закуска във Вашингтон. П- вото на САЩ опроверга тази лъжа, но лъжеца Гешев и лъжливото управление на прокуратурата не се извини на българите. След като българите харесват лъжци и крадци да ги управляват, нищо не може да се направи. Прокуратурата прикрива престъпниците, а уж ги преследвала чрез Интерпол. Цв.Василев отдавна се знае къде е, не се крие,говори по скайп с журналисти, само Гешев не иска да го разпита и го търси. Тази гавра с България щом се приема, падението е пълно.

    Коментиран от #21

  • 21 Кой точно

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Демократ":

    ИМ вярва? 15-20% зомбита?! Новото ново, е класическото "Не ме гледай какво правя, слушай какво ти казвам" все пак, дедо сори гони 90така ...
  • 22 Думата дири

    0 0 Отговор
    Защо не е в кавички