Last news in Fakti

23 Април, 2023 06:58 5 903 17

22-годишна загина в катастрофа край Провадия

  • катастрофа-
  • загинала-
  • бозвелийско-
  • провадия

Трагедията станала часове след рождения ден на младата жена

Млада жена изгуби живота си в тежка катастрофа часове след като отбелязала 22-рата си годишнина на парти с приятели, предаде "Блиц". Трагедията се е случила около 5:30 часа вчера сутринта в провадийското село Бозвелийско.

От полицията във Варна потвърдиха за тежката катастрофа. Лек автомобил "Опел“, шофиран от 18-годишен младеж, се е блъснал в стълб. В автомобила освен водачът са се возили две момичета – на 18 и на 22 години. Първото е откарано в болница във Варна с контузия на бял дроб и опасност за живота. Второто, за жалост, е загинало на място.

Шофьорът е с фрактура на лакът и гръден прешлен.

Към момента от полицията не разполагат с данни дали той е седнал зад волана след употреба на алкохол или наркотици. В болницата му е взета кръвна проба, но резултатите от нея ще са готови най-рано в понеделник.

В групата "Виждам те КАТ – Варна“ беше публикувана снимка на размазания автомобил, който свидетелства за ужаса, случил се на входа на селото. Според коментарите под публикацията, пътният участък в селото е прав и без неравности. В някои от коментарите са отбелязва и това, че стрелката на километража била "замръзнала“ на 160 км/ч.

Хора от селото, които са познавали загиналото момиче разкриха, че то е загинало часове след като е отбелязало 22-я си рожден ден.

"Баща ѝ ѝ се обадил вечерта по някое време и ѝ казал да се прибира вече. Тя обаче решила да остане. Не ги знам къде точно са празнували, но май е било извън селото. После като са се прибирали са влезели с много висока скорост в селото. За това момче – шофьора, се знае, че често кара много бързо, а също така – пие и кара.“, разказа човек от Бозвелийско.

По думите му, предния ден, 18-годишният шофьор дрифтил в селото. Според източник, във фаталната вечер всички в автомобила са били пияни. Той добави, че сблъсъкът в стълба бил толкова силен, че 22-годишната жертва излетяла при през предния прозорец и е прелетяла в двора на една от къщите.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трагедия

    23 8 Отговор
    Бог да я прости младото момиче.
  • 2 Пиян човек -

    26 3 Отговор
    съдран чувал . А можеше всички да са живи и здрави......
  • 3 Сара

    48 6 Отговор
    За тия които коментираха против шофьорите пенсионери . Ей тия надрусани , пияни , с неоправдано самочувствие пингвини , са най опасните . Колко народ изтрепаха , защото пенсионерите поне карат бавно и не дрифтят , не се правят на Шумахер , а тия откачалки с празните глави що поразии направиха .
    Както писаха и другите медии май всичките в колата са били пияни .
  • 4 Интересно съвпадение

    21 3 Отговор
    Да се родиш и да умреш в един и същи ден..

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Исторически парк

    32 1 Отговор
    Като се возите с местното гъзенце на тати няма какво друго да очаквате 😉
  • 8 Ивелин Михайлов

    29 3 Отговор
    На всички под 21 да им се забрани да шофират и катастрофите ще намалеят със 70% !

    Коментиран от #16

  • 9 Шофиора на живо

    22 1 Отговор
    от болницата - добре съм, след седмица сам пак на дрифта, наздраве!
  • 10 Когато се връщам от купон

    13 2 Отговор
    Колани не слагам!
  • 11 кантонеру

    19 1 Отговор
    Сега като приемат закон да се шофира от 16-17 годишни ще видим ВОЙНА на пътя
  • 12 гост

    14 1 Отговор
    При кръвната проба дали ще излезе чист много зависи от мама! Във Варна шуменския Жечко излезе чист като бебе-сукалче, естествено срещу съответната сума.
  • 13 1300 години беге

    7 3 Отговор
    1300 години безмислено съществувание
  • 14 кирчо

    9 0 Отговор
    От енергото са виновни, слагат стълбове където им падне.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 грао

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ивелин Михайлов":

    Дай боже да бъде въведен такъв закон! Да има забрана най вече за млади момчета, защото те не мислят за последствията те си мислят, че като карат с висока скорост ще бъдат аплодирани и наградени пък не знаят и не чуват какво се говори след гърба им "С ПАРИТЕ НА МАМА И ТАТИ СЕ ФУКАТ"
  • 17 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Бог да прости младата жена !!
    Дъртаците имат уважение към представителите на властта!! Колко шофьора над 50-55 години са хукнали да бягат при подаден сигнал за спиранее, колко от тях са предизвикали катастрофи ? Сигурно има някаква статистика. Независимо от желанието на млади и енергични водачи да се отнемат правата на водачи над определена възраст, все пак възрастните знаят много добре какво е скорост и колко тя е смъртоносна. На теория и младоците знаят, но не спазват ограниченията !!Огромна е заблудата, че като седне човек зад волана, вече има някаква сигурност , защита, безопасност . Напротив !! Съвремените машини искат стриктно спазване на правилата. Едва ли има автомобил в България , който да не може да се движи със скорост от 120-140 км/ч. Означава ли това, че трябва всички да карат като бесни ?? После защо сядат зад кормилото употребили алкохол или дрога. Знаят колко е опасно и.........въпреки това палят и ако днес не го хванат, утре ако не катастрофира , в други ден или ще убие себе си или някой друг на пътя !?! И най-печалното е ,че у нас малко пътища са годни за висока скорост, но дойде демокрацията и хоп -90 Км/ч !? И никой не ги спазва !? Имало някакъв си толеранс от десетина КМ/Ч и .......Защо никой в Германия, Испания, Франция , Чехия ...... не се опитва да ползва някакъв си "толеранс" ???