Last news in Fakti

24 Април, 2023 06:25 1 220 6

Решават за обвиненията на каналджиите, превозвали мигранти в линейка

  • мигранти-
  • каналджии-
  • прокуратура-
  • линейка-
  • обвинения

Мъж и жена бяха заловени след гонка с полицията

Решават за обвиненията на каналджиите, превозвали мигранти в линейка - 1
Снимка: БНТ

Прокуратурата решава какви обвинения да повдигне на мъжа и жената, задържани за превоз на мигранти в линейка, предаде NOVA . Случаят е от неделя, като 23-ма афганистанци са заловени след гонка с униформените в Пловдивско.

Линейката не се подчинила на полицейски сигнал за спиране, след което от магистрала "Тракия" се насочила към отбивката за село Труд. Последвала гонка, а точно пред полицейското управление в селото автомобилът със специален режим бил изоставен, а каналджиите избягали. Те са задържани малко по-късно. И двамата са криминално проявени.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор
    корумпираната Прокуратура ще ги пусне сигурно
  • 3 Перо

    10 1 Отговор
    А кога прокуратурата ще повдигне обвинение срещу корумпираните гранични полицаи, срещу некадърната шефка на гранична полиция и Гл.секретар на МВР за абсолютно неохраняемата държавна граница, която генерира вътрешна престъпност, пълно безхаберие и лишаване на БГ от Шенген! Кога?
  • 4 Тошко

    1 3 Отговор
    Как линейката да се подчини на сигнал за спиране, когато превозва човек на командно дишане? Примерно.
    Цялата логика и умения за мислене на нашата хиеноподобна полицейска шайка са такива. Хвани единият, удари другия.
    Въпрос на време е обвиненията за "каналджийство" да започнат да падат в съда. Това, за което биват арестувани тези хора, е незаконно и противоконституционно. Изсмукани от пръстите обвинения.
  • 5 Копипасте

    5 0 Отговор
    За да подгонят и спрат полицаите линейка пълна с мигранти и с включена сигнализация има само една причина : някой на някого не е платил и този дето не му е платено навреме е казал каквото е казал на който и да го е казал! Защото няма как полицаите "на терен" да знаят какво кара линейката без някой някак да им каже?! Или греша?! Особено след като излезе наяве и информацията, че тази "линейка" е минала през поредица от собственици, пререгистрации ....... и останала да се води в КАТ като специализирано превозно средство - как стават тия работи?!
  • 6 Ами

    2 0 Отговор
    Видинските каналджии кога ще ги подпукате.селяците по колите на жените им ще ги познаете