Last news in Fakti

16 Май, 2023 06:25 2 020 7

Обвиняемият за трагедията на бул. "Сливница" отново застава пред съда

  • обвиняем-
  • съд-
  • булевард сливница-
  • софия

Защитата на 18-годишния Адриан Антонов иска той да бъде пуснат под домашен арест

Обвиняемият за трагедията на бул. "Сливница" отново застава пред съда - 1
Снимка: БГНЕС

18-годишният шофьор, който причини тежката катастрофа на столичния булевард „Сливница”, отново се изправя пред съда. Въпреки че преди 5 дни защитата на Адриан Антонов поиска той да бъде пуснат под домашен арест, магистратите му наложиха най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”.

Той е обвинен в това, че миналият понеделник блъсна и причини смъртта на двама души – 22-годишния Явор и приятелката му Ана-Мария на 24 г.

На влизане в съдебната зала на 10 май Адриан Антонов запази мълчание. Но пред съда сподели, че съжалява и изказа съболезнования на семействата.

По първоначални данни 18-годишният водач е карал със 102 км/ч, с което е надвишил двойно ограничението от 50 км/ч. Нарушил е и правилата за движение, тъй като не е намалил скоростта, когато е приближил пешеходната пътека.

Източник: NOVA


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    12 2 Отговор
    Сега остава да о пуснат под домашн арест ,защото е с чисто досие ,отличен ученик и още клишета от речника на кривосъдията.

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Кандидат Милионер

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХА":

    Не бе - пеел в църковния хор,казал Пастора му,което значи,че е католик..Изповядва се,опрощават му Греха и може да върши нови подобни Грехове....
  • 3 Мнение

    5 3 Отговор
    Ако съдебната система е ефективна,още утре трябва да бъде изпратен на няколкостотин метра от инцидента където да бъде млада булка поне за 10-ина годинки.

    Коментиран от #7

  • 4 Роза

    6 0 Отговор
    Този има късмет,че не е бил пиян или дрогиран.Вероятно присъдата му няма да е голяма и ще бъде изтърпяна в затворническо общежитие.Съдът ще отчете и това ,че извършителя е млад и с чисто досие,че има време да се поправи и да започне наново живота си .Само невинно убитите няма да възкъснат,за съжаление!
  • 5 Кирчо

    4 7 Отговор
    Превишената скорост трябва да бъде засеченча с техническо средство.
    Как ги изчислихте тези 102 км, тая калинка може ли да вдигне толкова?
    Щом е над 60 значи е 100 ха ха, пародия на следствие.
  • 6 Нарухито

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХАХАХА":

    Защо пък да не го пуснат под домашен арест?
    Само в България я има практиката да задържат под стража неосъждани за престъпления по непредпазливост, защото взимат парички.
    Целта на мерките е извършителя да не се укрие или да не извърши ново престъпление.
    Май българите никога няма да научат, че мярка за неотклонение и наказание са две различни неща.
    С такъв народ - такава държава...
  • 7 Нарухито

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мнение":

    То значи и за теб трябва поне една година да си булка, защото съм сигурен, че газиш законите на родината ни по поне 3 параграфа.