Last news in Fakti

25 Май, 2023 12:10 1 961 9

Поредна катастрофа с мигранти около София. Девет са настанени в болници

  • катастрофа-
  • мигранти-
  • софия-
  • болници-
  • девет ранени

Полицията ги е подгонила и автомобилът, с който са били, е самокатастрофирал. Шофьорът е избягал, а по-късно е задържан

Поредна катастрофа с мигранти около София. Девет са настанени в болници - 1
Снимка: БГНЕС

Отново има катастрофа с мигранти. 9 човека са пострадали и са настанени в софийски болници, съобщават от bTV. Инцидентът е станал на Подбалканския път в местността "Шарен кол".
Малко след 8 часа тази сутринта автопатрул от Пирдол дава сигнал за спиране на съмнителен автомобил. Водачът не се подчинява и продължава пътя си. След кратко преследване шофьорът самокатастрофира на пътя Челопеч - София, близо до село Чавдар.
Водачът бяга, а по-късно е задържан. Той е български гражданин и е криминално проявен. В колата са открити 9 мигранти - сирийски граждани. Те са на възраст между 25 и 35 години.
Всички те са откарани в софийски болници, няма опасност за живота им. По информация на bTV четирима, които са пострадали по-тежко, са откарани в болница „Света Анна“. Петима, които са с по-леки наранявания, са настанени в ИСУЛ.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НУРС

    11 0 Отговор
    Откъде влизат тези хора?!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Гаглей

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "НУРС":

    През турската граница и ключови точки на оградата
  • 3 Гаглей

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "НУРС":

    Най вероятно или всеки както успее
  • 4 Дядото

    2 0 Отговор
    Местността се казва,,Шарения кол,,.
  • 5 Перо

    6 0 Отговор
    Закарайте мигрантите в дома на калинката от гранична полиция за отглеждане! Не може заради нея да са бреме на данъкоплатците!
  • 6 Колега

    6 1 Отговор
    Къде е оградата по границата ? Контрол ? Къв Шенген,кви пет лева...Българския данъкоплатец плаща с осигуровките си за настаняването и грижата им в болнични заведения...Уникални държавни механизми..няма що. СамОкАтАстрОфирал автомобил??...уау...
  • 7 д-р

    5 1 Отговор
    Ще плаша пак Българина заради евроатлантиците,Българина го лекуват 6 дни по пътека даже и да си е платил импланти,а афганистанците до излекуване 30 дни щото американците ги окрадоха и избягаха
  • 8 Кланът "Алгафари" се

    0 1 Отговор
    активизира, резултат на новото "сдружениет" ПП+ГЕРБ, а Копейкин много мълчи по тези афери на сирийския клан "Алгафари", като, че ли "ни чул ни видял", но със сигурност МНОГО ЗНАЕЩ, той знае чак отвъд океана какво остава да не знае у нас ? А неговите палячовци чакат какво ще каже за да повтарят тук като папагали и да крещат НЕЗАВИСИМОСТ без да се усетят, че те са абсолютни ЗАВИСИМИ същества от една алчна и измамна копейка ! Жалка работа, но когато нямаш акъл друго няма какво да се очаква, освен това което искаш само да чуваш......
  • 9 ИВАН

    1 0 Отговор
    Всеки ден катастрофират, а тия които не катастрофират представете си колко са ... ще има ли пак държава, ще има ли пак България ?????????