Last news in Fakti

27 Август, 2023 08:22 3 949 7

Ники Понти, Каската и Фитнеса са задържаните при взломна кражба на апартамент

  • патрулка-
  • полиция-
  • мерки

Ники Понти е сред топ крадците на София

Ники Понти, Каската и Фитнеса са задържаните при взломна кражба на апартамент - 1
Снимка: БГНЕС

Ники Понти, Николай Сакалиев-Каската и Фитнеса са тримата бандити, задържани за кражба в София вчера. Те бяха арестувани в кв. „Левски Г“.

Когато видял, че ще бъдат хванати, Понти дори се съблякъл и си легнал в спалнята, за да имитира, че живее там. Въпреки това бил разкрит. Другите двама също били хванати на място.

Те опитали да задигнат 10 000 лева. При разследването е установено, че чрез проникване в жилище на горния етаж те са се спуснали с въже към апартамента, който бил цел на обира.

По информация на в-к "24 часа" тримата мъже са пристигнали до обекта с автомобил, откраднат в началото на тази година от ж.к. „Студентски град“, на който поставили регистрационни табели, отнети от друго превозно средство.

Ники Понти е сред топ крадците на София. Преди години бе арестуван затова, че е задигнал екипа от САЩ'94 на Петър Хубчев. По това време той бе национален селекционер.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    32 0 Отговор
    нали знайте какво ще се случи с тях точно нищо познайте до три пъти защо
  • 2 0808

    23 1 Отговор
    .. на бас, че ще бъдат оневинени до 6 месеца..

    Коментиран от #5

  • 3 Гост

    25 0 Отговор
    Като прочетох заглавието си помислих, че за политици иде реч
  • 4 Гордостта на Тара

    9 0 Отговор
    Тоя е я е брачед на Понци с пирамидите
  • 5 Кандидат Милионер

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "0808":

    Хванах го да краде в нас,влязъл чрез Взлом и избяга през прозореца,обаче го разпознах..В РПУ то питат - има ли откраднато - Ми как да има като го хванах в крачка бе - избяга .Е,кварталния ще разговаря с него!!Хахах..И кафе му е направил сигурно и са си говорили...Разговаряли са...Ясна работата ,паля колата и от Приюта си взех един Питбул..Спасих Душа,а той спасява мен...Може и да " разговаря" с който влезе пак!!!
  • 6 байгън

    14 0 Отговор
    Така действа сикаджииската мутренска съдебна система хванат осъден и на свобода престъпника,а Черепа с Пригожин бизнес правил голям смях
  • 7 Шопо

    11 0 Отговор
    Браво на МВР хванаха бадитите.
    Сега вече ще спя спокойно.