Last news in Fakti

16 Ноември, 2013 16:27 4 048 0

Арестуваха канибал във Франция

  • канибал-
  • франция-
  • убил-
  • изял

Бездомникът убил 90-годишен старец и изял сърцето и езика му

Във Франция беше арестуван 26-годишен бездомник, заподозрян, че е убил 90-годишен селянин и е изял сърцето и езика му, съобщи La Dépêche.

Престъплението е извършено на 14 ноември в малко кметство в южната част на страната. Мъжът се вмъкнал в дома на стареца и го убил с удар с железен прът по главата. След това убиецът изтръгнал някои от органите, сготвил ги и ги изял, а трупа подпалил и драснал клечката на къщата. Огънят бил забелязан от сина на жертвата, който живеел наблизо и извикал пожарната.

Междувременно психарят нападнал и друг селянин, като му счупил раменната кост, блъскайки го в трактор, а после влязъл в още един дом, откъдето обаче успели да го прогонят.

По данни на следствието, убиецът е от неголемия град Тарб в департамента Горни Пиренеи. Той не се познавал с жертвите си, но твърдял, че действа по указанията на гласове, които чува в главата си. Не е осъждан и не се води на психиатричен отчет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА