Last news in Fakti

2 Януари, 2014 12:31 1 493 0

Пирдопски полицаи задържаха 18- годишен, катастрофирал с краден автомобил

  • пирдопски-
  • полицаи-
  • задържаха-
  • катастрофирал-
  • краден-
  • автомобил

„Audi

На 31 декември около 21.20 часа в полицейското управление в Пирдоп било съобщено за пътнотранспортно произшествие на кръстовището на ул. „Панагюрско шосе“ и бул. „Цар Освободител“. На място било установено, че лек автомобил „Audi 80“ е напуснал платното за движение и се е блъснал в магазин.

При извършената проверка полицейските служители установили, че водач на автомобила е 18- годишният им стар познайник И.Р., регистриран многократно за кражби, който не притежавал свидетелство за управление на моторно превозно средство. От допълнително извършената справка станало ясно, че „Ауди“-то е собственост на жител на града и е било противозаконно отнето от И.Р. няколко минути преди катастрофата. Колата била оставена пред дома на собственика отключена и с ключовете на таблото.

Само 150 метра обаче след като подкарал чуждото возило, неправоспособният шофьор изгубил контрол над управлението и се забил в стената на магазина. Извършителят е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Образувано е досъдебно производство по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА