Last news in Fakti

24 Януари, 2024 17:24 18 552 45

Съседи на Габриела: Любовник на тъщата е свързан с убийството!

  • пейо пеев-
  • убийство-
  • габриела-
  • витоша

Хората от блока я определиха като „много лош човек“, била в конфликт с повечето от тях

Съседи на Габриела: Любовник на тъщата е свързан с убийството! - 1
Снимка: БНТ

Близък приятел и вероятен любовник на тъщата на убития Пейо Пеев е възможно да е свързан със случая. Това разкриха съседите на обвиняемата Красимира Трифонова от столичния квартал „Изгрев“.

Хората от блока я определиха като „много лош човек“, била в конфликт с повечето от тях.

„Заселиха се тук преди по-малко от година. Направиха много скъп ремонт на седмия етаж. Цяло лято чукаха и къртеха“, сподели комшия, цитиран от „Телеграф“. Мъжът показа и автомобил марка SAAB, за който обясни, че е на шефа на строителната бригада.

„Той ѝ беше любовник на възрастната. Онзи ден, когато са убили момчето, го виждахме тук, че е в блока пак при нея. Със сигурност ѝ е помогнал“, допълни комшията.

Съседка пък разказа, че Габриела се появила с бебе на ръце, рядко я виждали с по-голямото дете, което е шестгодишно. „Въпреки че е майка на малко бебе, често идваха мъже с коли и я взимаха. Не знам, но не правеше добро впечатление“, коментира комшийката.

По първоначална информация двамата мъже, които са разпитани по случая и към момента са само свидетели, са с имена Йелмаз и Велко. Има данни, че се занимават със строителни дейности.

Габриела Славова-Пеева и Пейо Пеев имат две деца. Първото е припознато от Пейо, а второто се смята за негово, тъй като около три месеца преди да го роди тя е сключила брак с него. Според данните на разследващите обаче Габриела е поддържала и паралелна връзка с бившия депутат от „Продължаваме промяната“ Велико Минков.

Самата Габриела е била активистка на ПП в Бургас, където за известно време е работила в общината. Във вторник от ПП в Бургас категорично се разграничиха от Габриела и заявиха, че не е техен член. Снимката ѝ фигурираше на сайта на партията до късно вечерта в понеделник, след което мистериозно бе свалена.

В съда стана ясно, че Красимира Трифонова е била консул на България в Тайланд и дипломат във външно министерство. Дъщеря ѝ пък е била курсист и на т.нар. харвардска школа, от която е настоящият лидер на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. Самата Габриела Славова е била на 12-о място в първата листа на ПП във Втори МИР Бургас.

Приятели на семейството твърдят, че Пейо Пеев е бил жертва на домашно насилие от страна на двете жени. Имало подозрение, че двете жени са се опитвали да го отровят. Тъщата не го харесвала, а Габриела под нейно давление не искала да му даде правата за детето. Според майката дъщеря ѝ заслужавала по-добро бъдеще.

Във фаталната нощ на убийството, около 21,30 часа на 18 януари, Пейо е дошъл с автомобила си пред жилището на майката и дъщерята, за да се разберат по отношение на родителските права. Скарали се, тъщата, която е седяла на задната седалка, хванала Пейо и започнала да го души, а дъщерята да затиска вратата, за да не може да избяга.

След като го удушили, откарали колата на Витоша и опитали да я опожарят. Точно в тази част на престъплението се предполага, че двамата мъже, които към момента са свидетели, са помогнали на двете жени.

На закрито заседание в понеделник вечерта Софийският градски съд остави Красимира Трифонова за постоянно в ареста, но Габриела Славова бе пусната под домашен арест. Младата жена ще носи и електронна гривна за проследяване.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Орел

    50 7 Отговор
    Чакането в блока е явен признак! Стара поговорка гласи:" Да ти е мирна къщата, начукай тъщата!"

    Коментиран от #25, #26

  • 2 Велко

    62 2 Отговор
    или Йелмаз ще да е бил любовника на убийцата ? Поне него е оставила жив , все пак е бил "помощник" в пъкления ѝ план и действия ! Ако го притиснат , вероятно ще разкаже много !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Орел

    27 3 Отговор
    Да се разбира "чукането в блока".
  • 5 Така и на римският император

    52 0 Отговор
    Октавиан Август му се ражда син 3 месеца след като се е събрал със съпругата си! Оттогава е лафа - на щастливите татковци им се раждат деца 3 месеца след венчавката!
  • 6 В крайна

    79 0 Отговор
    сметка , нито бабата любовна и пишман дипломат , нито дъщеря ѝ , и за миг не са помислили за децата ! Трябва и на снимка повече никога да не ги виждат !
  • 7 ХАХАХА

    70 0 Отговор
    Две швестерки! Ама то голяма част от мъжете си падат по такива шавливи ! Грам морал няма в хората вече ! Ако може само имане и кекс ,така го разбират новите поколения живота!
  • 8 Освалдо Риос

    44 4 Отговор
    Така си и знаех. До чесането винаги опират нещата.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 в помощ на МВР

    72 14 Отговор
    Ми , ако има и помагачи/евентуални тъпкачи на тъщата/съпругата - търсете ги и тях в полтическа партия ПП - там всички са извратеняци , наркомани , психоболни , обратни , садисти и откаченяци .
  • 11 Ехааааа

    59 16 Отговор
    Всички от ПП- ДБ са мошеници , престъпници и лъжци , както и от гроб !!!!!! Затова се сдушиха двете партии !!!!!!
  • 12 представителна извадка

    64 13 Отговор
    Габриелка и майка и са представителна извадка за това - как трябва да изглежда и да се държи един член на ПП.
  • 13 Реалист

    52 1 Отговор
    България рай от проститутки,наркомани и матриял
  • 14 Тити

    40 7 Отговор
    Явно и ПП са магнит за мафията. и престъпниците като Герб то за това краставите магарета са надушват от далече.

    Коментиран от #20

  • 15 Умен по цялата глава

    42 4 Отговор
    Всичко ви издиша....Как са преместили труп от шофьорското място някъде бе - например в багажника или отзад, за да го транспортират???Който е участвал в първото преместване ,е участвал и във второто,нали са шофирали две коли до мястото на запалването и са го монтирали отпред , виа тогава логично е участвал и в убийството.!!!Накрая ще осъдят строителите,единия ако и е любовник ...Тия са Манипулаторки ,колко му е да я " спасят" от гадния Зет...
  • 16 Куни Лингус

    41 2 Отговор
    В сливенския как обичат шавливи баби...
  • 17 Линч

    52 3 Отговор
    Дъртият метил с доживотна присъда!
  • 18 поведението на Габриел(к)а ?!

    52 12 Отговор
    Ми ,то си нормално за член на върхушката на "Промяната" . Вгледайте се в лидерите . Най важният от тях /Кирцата/ е напълно луд паталогичен лъжец + наркоман , №2 - Кокорчо е п.дал , аферист ,мошеник ,системен крадец ,лъжец и схемаджия ; №3 - Лорерчето е досущ Кокорчо ,но в по перфиден аутфит ; №4 - ЕугЛенчето , за нея ... май всичко вече е казано ; №5 - Миро лопатаря , мухъл дето света не е виждал ; №6 - "академичето" ,човече на конци ,което само се провъзгласи за академик ,кухичко ,безволево ,лъжливо-мажещо ,подчинено , сервилно по слугински и готово на всякакво предателство за да си устиска "положението" и пр. и пр. и пр. /мога още много изроди от тях да изреждам ,ама нямам време , всъщност - и вие ги знаете/.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ветеран от Протеста

    44 7 Отговор

    До коментар #14 от "Тити":

    Габриела Славова е в Управителния съвет на Гражданско сдружение " Възраждане за България" преди да се появи в ПП...А майката Красимира Трифонова си е номенклатура на БСП - назначавана е от Външния министър на Сергей Станишев и БСП 2006 та за консул...Където и да се обърнеш - все БСП...
  • 21 обезпокоен

    35 12 Отговор
    Ама , нали Габриела не е Мария Габриел ? Щото , като гледам как Денков и Габриел душат България , започвам да намирам сериозни прилики помежду им .
  • 22 ЖИВОТА Е РАДОСТ И ТЪГА☝

    12 7 Отговор
    А В ЩАТИТЕ СИ ПРАВЯТ ИЗБОРИ....
    А В ПОСТСЪВЕТСКА българия....
    „БИТОВИ ”....РЕМОНТИ.........

    Коментиран от #28

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гривничка си

    26 0 Отговор
    имам аз и я нося във захлас...
    Сливенския ме зове, повече хuй няма да пипна със ръце...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Дъртата иска щафета "Салам "Закуска"

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "Орел":

    а не "Сурова Наденица", за който си ги спомня........
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Механик

    29 6 Отговор

    До коментар #22 от "ЖИВОТА Е РАДОСТ И ТЪГА☝":

    В "постсъветска" България, тия от щатите нинатресоха камара харвардски хомосескуалисти, които сега си развяват байрака и се удушават един-друг, а такива като тебе плещят дивотии.
    Младата удушвачка е завършика "харвардски курс" при Киро. Била е и все още е член на едно от най-наглите, американски НПО-та, а по-точно на " Възраждане за България". Тя дори е в управителния съвет на тази организация, която работи под заповедите на Сорос. Тя членува в ПП, които се отрекоха от нея едва вчера. А НПО-то още не се е отричало дори.
    А, къде видя тука "постсъветското"?????

    Коментиран от #34

  • 29 един

    27 10 Отговор
    A бе,я кажете кой назначи майката/основно задържаната за убийството/ за консул в Тайланд,или чорапа ще започне да се разплита,че едни овластени комуняги назначават посланици,консули и т.н.!Последно чувах за назначени посланци от президента Радев!А бе,мене защо не ме назначат за консул?Гиди комуня с комуня,все върху някой друг леете помията,вие никога не сте виновни!Оная Сечкова кой я назначи за представител на Южна Корея в България,при това,че беше със спорна репутация?

    Коментиран от #30

  • 30 БСП в Бунището

    39 4 Отговор

    До коментар #29 от "един":

    Майката е назначена за Консул от Ивайло Калфин,министър на външните работи в правителството на БСП и Сергей Станишев в тройната сглобка на БСП/ДПС/НДСВ 2005 та 2009 та.Тогава К.Нинова е зам министър с министър Р.Овчсров...В парламента в Правната комисия са М.Манолова - БСП и шеф на комисията Татяна Дончева пак БСП и двете с поправката в НК Ванко 1
    Тогава подаряват на Русия 300 декара до Камчия и Пловдивския панаир на руския Консул Гергов...
    Чета за грешки и все имена на комунистически престъпници съм написал май...Колко жалко за Българския Народ и България!!!

    Коментиран от #32

  • 31 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 2 Отговор
    Ако не карах "Самара" щях а карам или СААБ или Гърбушка.......Това за мен са най добрите коли.Що не и дадете на Тъщата....родословното дърво......
  • 32 един

    18 1 Отговор

    До коментар #30 от "БСП в Бунището":

    Благодаря за подробната информация,дано я прочетат повече хора и да си вадят поуките!

    Коментиран от #33

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 А къде

    21 1 Отговор

    До коментар #28 от "Механик":

    Е членувала майката ,май в БСП ,Станишко я пратил консулка .Крушата не пада по далеч от дървото
  • 35 изроди

    27 1 Отговор
    И това са хора от управляващата партия. Какви изроди ни управляват, хора!
  • 36 скандал!

    21 6 Отговор
    Славова е била подчинена на Киро Парапета ,бивш премиер на държавата! Нечуван скандал!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ха ха ха ха

    19 1 Отговор
    Божееееее,мъже да я взимали с коли ха ха ха тя колко е грозна ,кви ли ще са тия мъже...
  • 39 Юрист

    19 3 Отговор
    Сега ако съдиите са с компетенциите на Деса общата, току-виж пуснат гювендиите убийци.
  • 40 ПП и ДБ на Пееф

    4 2 Отговор
    Извинявайте пак! Всичко е точно.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ама

    6 2 Отговор
    Важно е прокуратурата и съдът какво ще кажат, а не съседите и кучетата край блока. Толкова за тая статия.
  • 43 Питанка

    14 0 Отговор
    Как тази госпожа се е сдобила с жилището в кв.Изток?
    То е ясно, че от спестената заплата в минстерството и пълните джобове от работа по посолствата - там, освен квартира, режийни, служебна кола със шофьор и частно училище за децата. Също така им се осигурява отиване и връщане до България два пъти в годината и медицинско обслужване в най-добрите клиники по места.
    Найс, а?
    Да не се окаже, че жилището (вероятно около 130кв.м) е ведомствено и впоследствие закупено на държавна цена.
    И, да не ми разправят мисирките, че е нормално да си стокират... зетьовете някъде
  • 44 Атанаска

    0 13 Отговор
    Красимира е защитавала детето си, майка е. Иначе в куфар ли да я открие или в канадка???!!! Айде стига
  • 45 Просто аз

    0 0 Отговор
    Майка ку..ва , дъщеря ку..ва , не се знае на децата кои са им истинските бащи , вероятно нито един от тези двамата .Затова спора прераства в убийство .Майката от км прилича на лес....ка , дъщерята неуравновесена и незадоволена , какво семейство във висшия ешелон на държавата .