Last news in Fakti

24 Януари, 2024 19:36 6 008 30

Проговори Габриела - обвинената за смъртта на Пейо Пеев

  • пейо пеев-
  • убийство-
  • габриела

На заключена врата, тя отказа да отговори дали признава да е участвала в убийството на съпруга си, както и на въпроса - упоявала ли го е?

В ефира на NOVA - първа реакция на обвинената за убийството на Пейо Пеев - Габриела. Жената, която е пусната под домашен арест, за да се грижи за децата си, твърди, че не знае къде са те.

Същевременно днес външното министерство взе решение да отстрани от длъжност майката на Габриела - Красимира Трифонова, която също е обвинена.

Според разследването Пейо Пеев първо е бил удушен, а след това автомобилът, в който е било тялото му, е опожарен. Целта най-вероятно е била прикриване на следите.

Пред NOVA адвокатката на Пеев разказа още детайли около твърденията, че е бил упояван. На 10 януари Миглена Балджиева, получава съобщение от него. То започва така: „След 22:00 часа снощи се срещнах с Габриела по нейна инициатива”.

Пейо пише още, че се съмнява, че Габриела го е упоила.

„Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и друг път. За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество. Но в един момент усетих, че нещо ми се замрежва погледът и се замайвам, доста трудно се прибрах по спомен, слава Богу, безаварийно”, пише Пейо Пеев на адвокатката си.

Още на следващия ден 44-годишният мъж отива в полицията, където са го посъветвали да си направи изследвания.

„Утре сутрин ще си правя пълни изследвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела нарочно го е направила, да стане нещо, да ме хванат, да ме изкарат наркоман и да ме ограничат за детето”, цитира още от съобщенията адвокатката му.

Остават въпросите - какво точно са показали изследванията, които Пейо Пеев си е направил и какво ще се случи с двете деца. Екипът на NOVA опита да разговаря със съпругата на Пеев - Габриела, на адреса, където е под домашен арест. Тя не отвори на екипа ни, разменени бяха няколко реплики през заключената врата на апартамента.

Запитана дали знае къде са децата ѝ, тя каза: „Към настоящия момент все още не, благодаря ви!”.

На заключена врата, тя отказа да отговори дали признава да е участвала в убийството на съпруга си, както и на въпроса - упоявала ли го е?

От Агенцията за социално подпомагане отговориха за NOVA, че двете деца са настанени при роднини с цел закрила. Социалните работници проследяват грижите за тях и оказват подкрепа.

„В момента, в който са арестувани Габриела и нейната майка, децата са предадени бабата по бащина линия от полицаите”, заяви адвокат Балджиева.

На преден план излиза и друг казус от миналото на обвинената за убийството на Пейо Пеев тъща – Красимира Трифонова. Като консул в Тайланд, тя обвинява посланика Камен Величков в сексуален тормоз. Величков е отзован, а след време се установява, че сексуален тормоз не е имало, това разказа пред NOVA близка до семейството на Величков.

„Това е един от поредните случаи, в които се вижда, че с обвинение за сексуален тормоз вече се злоупотребява”, заяви журналистът Юлиана Методиева.

Оказва се, че обвинената в убийство дипломатка, е назначила за свой служител майка си, тя пък - свидетелствала за сексуалния тормоз.

„Аз продължавам да се питам кой имаше интерес да отстрани Камен Величков?”, заяви Методиева.

След като случаят стигна до съда, от външно министерство взеха решение да отстранят от длъжност Красимира Трифонова.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 много е бливи тея баби

    47 1 Отговор
    в драгалевци....... с по няколко любовника

    Коментиран от #12

  • 2 Гузна

    32 2 Отговор
    негонена бяга.
  • 3 Втората ми жена и майка на дъщеря ми

    36 2 Отговор
    ме поръча, когато разбра, че няма да вземе нито стотинка от мен и нито един имот. Добре, че познавах тея на които ме беше поръчала. Иначе досега да са ме изяли червеите

    Коментиран от #13

  • 4 Странно!

    66 2 Отговор
    А защо Габриела е освободена под домашен арест? Не е ли съучастник в убийство? Нали тя не се грижи за децата си.

    Коментиран от #20, #24

  • 5 Ужас

    59 1 Отговор
    Тези двете не са психически нормални. Каквото и да е станало, то не е повод да лишиш от живот бащата на детето си.
  • 6 Пишо

    55 5 Отговор
    Тази хем грозна, че и с тъпа физиономия. Да не говорим и майката лолко е неприятна. Какви са тези мъже да им става и да искат дете от тази цоцолана от село. Електората на ПП тези са същите като мустаката Лена и чехъла мухъл мъжът и.
  • 7 Всичко е постъпателно възвратно

    34 2 Отговор
    Добре де. Нещо не разбирам. Тия двечките не са нищо особено. Невзрачни, сиви, колкото и да се раздават и таланти да имат всичко се свежда до три четири работи? Пък такъв зор? То каране от кого с децата, ще кажеш че ДНК -то на булите е безценно, то любовници строители д косми между пръстите, скандали в консулството? Толкоз ли са закъсали тия мъже? Айде да бяха някои хубавици или известни или като Габровска всеотдайни? Чудна работа. И както винаги става кефа ще е за обитателките на сливенския. Особено тия от малцинството.
  • 8 ХАХАХА

    38 7 Отговор
    Тези са бетер братчедите! Та това за елит ли ще го водите ? Грам морал в тези от ПП ,направо да се потресеш от ........... им номера !

    Коментиран от #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Дипломатка в сливенския, ТОП

    34 1 Отговор
    Жалко за дечицата само.
  • 11 И ти леко ме притесняваш

    3 7 Отговор

    До коментар #9 от "БАРС":

    Хахахаха, като тия двете
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Порно

    29 0 Отговор

    До коментар #3 от "Втората ми жена и майка на дъщеря ми":

    Отгледал съм си децата, на приятелките си в началото на връзката обяснявам, че може само да ме дои,демек да живее за моя сметка докато сме заедно. То някои подхождат с идеята първо да те одере, а след това да те разфасова и да се оглежда за следващия балък. Имам приятели, дето втора съпруга направо ги обезкости. Затова , внимателно

    Коментиран от #29

  • 14 Брей

    45 2 Отговор

    До коментар #8 от "ХАХАХА":

    Майката е от хората на министър Николай Младенов от Герб, но никой не го споменава. В Мвнр е от много години, повече от 10.

    Коментиран от #15, #22

  • 15 Майката от гроб

    34 2 Отговор

    До коментар #14 от "Брей":

    Щерката от пп и душат наред, какви времена дойдоха?
  • 16 Само питам

    54 1 Отговор
    След като децата ги няма , защо я пуснаха под домашен арест да се грижи за тях ?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Шаранджия

    11 3 Отговор
    Този трик с отвличащата новина ни го играят от костово време. Трябва съвсем да сме зле като народ, за да слушаме нови, босфори и небенетета.
  • 19 Марда

    17 3 Отговор
    Нито една повече, а!? Сподвижниците от ПП правят и деца, а после се гнусят един от друг!? Сега разбирам защо вицовете за тъщи са толкова скверни и крайни. Матриархат и модел без мъжко присъствие, като при хиените.
  • 20 прокопи

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Странно!":

    тя е от нашите.
  • 21 Киро Парапета

    19 6 Отговор
    ПП са извратеняци, удушвачи, мръсни хора, зли и жестоки. Сега грабят от државата, от нашитге пари и ни управляват. ДОКОГА?
  • 22 Платенов

    16 1 Отговор

    До коментар #14 от "Брей":

    Николайчо Платенов- син на офицер от ДС, комунист, беше човек на Н. Михайлова, която го доведе в СДС.
  • 23 Леночка

    18 6 Отговор
    ПП се оказаха, освен мошеници, но и престъпници от криминален характер. И народът търпи....
  • 24 Близалков

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Странно!":

    Някой като Близалков така е определил. На Близалков тарифите са му дебели, но за управляващите- може и безплатно.
  • 25 Много долни

    15 2 Отговор
    всичко свързано с ПП, ГЕРБ и всички останали бо луци във властта е отвратително, гнусно, долно, подло, пошло ... това, са толкова низши твари, че амебите са "AI" ... това, трябва да се гори в домени пещи, за да не оставя никакво днк, което да мърси Земята ,,,
  • 26 адв.Неделчев

    25 0 Отговор
    Тия алчни селянки майка и дъщеря ще се измъкнат от закона, майката имала любовник на висок пост и за това си позволявала да прави каквото си поиска
  • 27 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    13 0 Отговор
    ОБВИНЕНАТА ГАБРИЕЛА ПРОГОВОРИ...
    ...КАЗА ЧЕ....НЯМА ДА ГОВОРИ........
  • 28 ДРЛА И ДОКУМЕНТИ☝

    2 4 Отговор
    КИЛЕРКАТА Е НАЗНАЧЕНА БИЛА
    ОТ ВРЕМЕТО НА СТАНИ ШЕФ....
    А ЩЕРКАТА ПРЕДИ ПЪПЪ..
    БИЛА ...ВЪЗ РОЖДЕНКА ....И ТЕ ТАКА...
    А ръбовете...ОТ И.Т.Н. ,МАЙ......
  • 29 така е майнаа!

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Порно":

    балъци колко искаш.редно би било човек да си поотваря очите щот кат улети и...с него и без него.

    Коментиран от #30

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.