Last news in Fakti

5 Януари, 2014 20:39 3 844 0

Труп на момиче е открит на „Хемус”

  • труп-
  • момиче-
  • варна-
  • хемус-
  • хюлия

Основният заподозрян за убийството е бившият приятел на жертвата, който е боксьор и в момента се укрива

Труп на младо момиче е бил открит край магистрала „Хемус”, съобщиха за радио „Дарик” от полицията във Варна. Шефът на Спешна помощ д-р Мая Рашева обясни, че сигнал за намереното тяло в района на стария път за Девня е подаден в събота около 15.50 ч.

Убитата е Хюлия Маджар - дъщеря на местен арендатор, който дава хляб на много хора. Семейството има заведение с минизоопарк в края на Белоградец, където се организират и сватбени тържества.

Малко преди да изчезне на 1 януари, Хюлия била там с приятели, облечена с празничен костюм. Около 1.00 ч. през нощта на телефона й звъни бившето й гадже и тя излиза навън. Малко по-късно майка й я потърсила по телефона, а Хюлия й отговорила, че ще се върне след 5 минути. В 2.00 ч. през нощта телефоните на момичето вече са били изключени.

Основният заподозрян за убийството е бившият приятел на жертвата, който е боксьор и в момента се укрива от криминалистите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА