Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 14:16 1 048 3

Оставиха в ареста хванатия с подкуп общинар във Варна

  • арест-
  • общинар-
  • подкуп-
  • варна

У мъжа бяха открити 2000 евро

Оставиха в ареста хванатия с подкуп общинар във Варна - 1
Снимка: shutterstock

Наложиха мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 34-годишния служител на Община Варна, хванат с подкуп. Окръжният съд във Варна прие обоснованото предположение, че мъжът е извършил престъплението, за което е обвинен, както и възможността той да извърши друго, ако бъде пуснат на свобода.

Общинският служител беше задържан на 13 февруари. У него бяха открити 2000 евро, като първоначалната уговорка е била да получи 10 000 лева. Обвиняемият сам е поискал парите, за да не издаде протоколи за установено нарушение и да не изготви заповед за събаряне на незаконно изградена тераса.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуньо Пристиа

    4 0 Отговор
    Кой е той?
  • 2 Българин

    1 0 Отговор
    Корупцията в общините е повсеместна !След като изслушах по НОВА коментара на гръцкия бизнесмен (перфектно говорещ български) бих добавил към моя коментар, че "правосъдието" е превърнато в перфектна система на изнудване, особенно чрез ЧСИ - в "процесуални хватки" , за да ме "сплашат", за да не " завъртам отново юридическата въртележка". Бях осъден да заплатя минимални разходи по делото ( по протокола на съда продължило цели 5 ((пет)) минути ), превърнато в дело от "частен характер" , между две лица едното от които кмет на община, предмакар че жалбата бе и които раходи бяха утроени от ЧСИ !
    Все пак , дори утроени, разходите бяха минимални! ЧСИ не беше включил в разходите
  • 3 Баш Батка

    1 0 Отговор
    Малкия бушон първи гърми.