Last news in Fakti

24 Ноември, 2011 17:35 3 427 1

Жена от Юта продава мъжа си в интернет

  • обява-
  • продажба-
  • мъж-
  • жена

Жена от щата Юта (САЩ) реши да продаде собствения си съпруг. За целта публикува обява в интернет, която гласи: „Продава се мъж, 22-годишен, на име Кайл Брадли. Лесен за експлоатация: достатъчно е да се храни и пои на всеки 3-5 часа", пише авторът на обявата Елис.

Тя е написала това съобщение, тъй като мъжът й не й обръщал изобщо внимание и цели дни изкарвал пред компютъра, играейки на видеоигри.

Като задължително условие за покупката се съобщава, че потенциалните купувачи задължително трябва да имат интернет, иначе Кайл няма да може да се занимава с любимата си „работа". Жената е съгласна и на смяна на съпрузите. Чудноватото съобщение получило голям отклик сред интернет ползвателите, много хора са искали да им изпрати снимка на „стоката". „ А някой дори ми предложи да направим размяна - аз да му дам мъжа, а той - кутия с бонбони", разказва Елис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трезво мислещ

    0 0 Отговор
    Мацката иначе си я бива,ако все пак иска да си има домашен любимец,който да не я впряга в различни филми,а да си седи като фикус в ъгъла нека си го задържи,за посрещане на биологичните нужди и утоляване на нагона бих и помогнал на драго сърце.