Last news in Fakti

19 Януари, 2014 12:11 3 782 1

Задържаха 43-годишна жена за убийство

  • труп-
  • мъж-
  • пожар-
  • открит

Трупът на 52.годишен мъж беше открит след пожар

Труп на мъж е открит след пожар в къща в Разград, съобщиха от полицията в града. Сигналът за пожара на улица „Лозенград” е получен около 23.20 часа на 18 януари. След загасянето на огъня в пристройка към къщата е намерено обгоряло тялото на 52-годишния Н.С.

При направения оглед на място от оперативно-следствена група в присъствието на съдебен лекар е установена разкъсно-контузна рана в областта на главата на обгорелия труп. Аутопсия се извършва в Съдебна медицина – Русе, а по случая се води разследване за престъпление по чл.115 от НК.

Към 15:30 ч. от полицията в Разград уточниха, че в хода на процесуално-следствените действия по образуваното досъдебно производство са установени свидетели на разпра между убития 52-годишен мъж и евентуалния извършител. Резултатът от извършената аутопсия сочи, че смъртта е настъпила в резултат от множество удари с твърд предмет в областта на главата. Задържана е 43-годишна жена, която е отведена в ареста за 72 часа.

Работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура - Разград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 comments

    0 0 Отговор
    Каква е тая люта биткаджиика бе-
    любовница,жена,роднина,съседка,.....
    И кой знае защо-точно сега си спомням едни мъдри
    думи на едни по-възрастни от мен и патили хора-
    най-големият враг на мъжа е жената.....
    В случая-И СМЪРТОНОСЕН,за жалост,.....