22 Януари, 2014 09:40 4 820 3

Убиха асистент по време на лекция в САЩ

  • сащ

Трагедията се разиграла в университета Пърдю в щата Индиана

Убиха асистент по време на лекция в САЩ - 1
Снимка: AP/БTA

21-годишният асистент Андрю Болт е бил убит по време на лекция, съобщи Ройтерс.

Трагедията се разиграла в университета Пърдю в щата Индиана. 23-годишният Коуди Казънс влязъл в една от аудиторията и застрелял Андрю Болт.

След това излязъл навън и се предал на полицията. В момента властите не съобщават за причините, които са довели до трагедията. В момента е известно, че стрелецът е бил студент в университета.

Губернаторът на Индиана Майк Пенс определи стрелбата като трагедия.

Дебатът за затягане на контрола над оръжията в САЩ се разгоря от декември 2012 г., когато 20 деца и шестима възпитатели бяха застреляни в началното училище Санди Хук в Кънектикът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maurice

    1 0 Отговор
    Нов закон: Всеки който умишлено причини смъртта на другиго, се наказва със смърт, като преди това цялото му семейство бъдат екзекутирани пред виновния. Този изроден свят трябва да бъде погнат с дебелата сопа, иначе ще останат само скотовете!
  • 2 comments

    0 0 Отговор
    ....Еми-като не разбира от дума,........
  • 3 galaxy

    1 0 Отговор
    "Асистента е трябвало да си купи пистолет за да може да се защити." Това е мнението на оръжейното лоби и републиканската партия.