Last news in Fakti

10 Март, 2014 18:43 1 237 1

Убиха старица на връх 8-ми март

  • убиха-
  • старица-
  • 8-ми март-
  • мъртва-
  • 79-годишната

79-годишната жена е открита мъртва в дома й, има предполагаем извършител

На празника на жената, 79-годишна баба е била открита убита в дома й във видинското село Майор Узуново, съобщиха от полицията във Видин.

На 8 март, във видинската полиция е получен сигнал за това, че около 15.00 часа в с.Майор Узуново в частен дом е открит трупа на самотно живееща 79-годишна жена.

При извършения оглед на местопрестъплението са констатирани видими травматични увреждания по тялото на жената, според които вероятната причина за смъртта е убийство.  Трупът е транспортиран за аутопсия във видинската болница.

В хода на предприетите незабавни действия по разкриване на извършителят криминалистите стигнали до следите на Н.Д. на 23 години. Младежът е от същото село и е криминално проявен. 

На 9 март с постановление на Окръжна прокуратура-Видин мъжът е задържан за срок до 72 часа. Работата на разследващите продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Христов

    0 0 Отговор
    Риторичен въпрос - дали пък не е м....л?