Last news in Fakti

17 Март, 2014 14:15 3 400 4

Бургазлийка намушка 7 пъти полски гражданин в хотел (обновена)

  • бургазлийка-
  • намушка-
  • полски гражданин-
  • хотел

В хотела пропищяли от поляците, но 21-годишното момиче ще бъде съдено за опит за убийство

Бургазлийка намушка 7 пъти полски гражданин в хотелска стая. Екшънът се е разиграл на 14.03.т.г. около 13.15 ч. в Пето районно управление «Полиция» - Бургас. Получено съобщение за инцидент в хотелска стая в хотел «Парк», разположен в парк «Езеро», при който е намушкан 40-годишен полски гражданин, съобщиха от МВР.

Пострадалият е откаран в МБАЛ – Бургас, където е констатирано, че е с общо седем наранявания /две от които - в областта на дясната гърда и в гърба под дясното рамо, са по-сериозни и проникват в гръдния кош/. Полякът е опериран и настанен за лечение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Пето районно управление «Полиция» - Бургас, по «горещи следи» е установено, че извършител на намушкванията е 21-годишната Петя Райчева от Бургас. По първоначални дани ударите са били нанесени най-вероятно с нож след възникнал скандал между двамата.

Според "Флагман" наръганият поляк работел в ЛУКойл Нефтохим по новите огромни модули, които преминаваха по улиците на Бургас. 21-годишната Петя не е забелязана да влиза и излиза от хотела. Самият поляк е в България от няколко месеца.

Служителите в хотела са пропищели от грубите навици и прояви на чуждестранните гости. Поляците се напивали постоянно, вдигали скандали и опипвали камериерки и администраторки, правейки вулгарни намеци. Жените работели със страх.

"Поляците се бият, повръщат, падат, пълзят, а ние ходим след тях и чистим. Кавгите и инцидентите са често явление, но досега подобно нещо не се е случвало. Жените от персонала работят в страх заради непрекъснатите намеци и опипвания", коментират потресени служители на хотела пред "Флагман".

От 10 до 20 години затвор грозят 21-годишната Петя Райчева, съобщи регионалният сайт Грамофона.ком. Младата бургазлийка ще бъде съдена за опит за убийство. Окръжната прокуратура в Бургас вече е завела досъдебно производство за извършено престъпление по член 115 и член 18 от Наказателния кодекс.

Петя Райчева е привлечена в качеството на обвиняема за това, че е направила опит умишлено да умъртви полски гражданин като му е нанесла прободни наранявания с нож в областта на гръдния кош. По първоначални данни на полицията, ударите с нож са били нанесени след възникнал скандал между поляка и Петя Райчева. Тя е задържана с постановление на прокурор за срок до 72 часа. Утре в Окръжния съд ще бъде внесено искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража "по отношение на обвиняемата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 alex xela

    3 0 Отговор
    Другия път да го намушка 777 пъти
  • 2 omnia mea

    3 0 Отговор
    Диваци като украинците са поляците - от славянството са взели алкохолизма, а от евреите всичко останало.
  • 3 Монго

    2 0 Отговор
    Великите "европейци"...,вижте какво правят и англичаните по Черноморието ни. "Нихната" верица...
  • 4 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ДА ГО СЪДЯТ АМА ЯКО ЧЕ ДА ИМАТ СТРАХ
    МНОГО СТАНАХА ТЕЗИ НАПАДЕНИЯ С НОЖОВЕ