Last news in Fakti

24 Март, 2014 12:54 2 454 0

Убиецът на Хюлия влиза във варненския съд

  • убиецът-
  • хюлия-
  • варненския съд

Иван Тодоров беше задържан на 6 януари тази година в Холандия

Убиецът на Хюлия влиза във варненския съд - 1
Снимка: Varnautre.bg

Варненският окръжен съд днес ще разгледа искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" на Иван Тодоров, който е уличен в убийството на Хюлия Маджар от варненското село Белоградец, съобщи Varnautre.bg.

Иван Тодоров беше задържан на 6 януари тази година в Холандия, след като беше обявен за издирване с ЕЗА от българските власти. Преди броени дни приключи процедурата по екстрадицията на българина и той беше предаден от холандските власти, след което върнат във Варна.

24-годишната Хюлия бе намерена мъртва на 5 януари на стария път за Девня. Смъртта й е настъпила вследствие на нанесени множество удари с тежък предмет с тъп ръб в областта на главата и последвала силна кръвозагуба.

Като извършител е привлечен Иван Тодоров - бивш съученик на жертвата във варненското училище "Иван Богоров". Тодоров е роден през 1989 г. и е криминално проявен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА