Last news in Fakti

25 Март, 2014 15:35 4 164 0

Въоръжен обир в офис на фирма за бързи кредити (обновена 16:28)

  • обир-
  • въоръжен грабеж-
  • софия-
  • бързи кредити

Сигналът е получен на тел. 112 около 9:35 часа тази сутрин

Офис на фирма за бързи кредити бе обран рано тази сутрин в столичния ж.к. "Изток", съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Малко след отварянето на офиса тази сутрин, маскиран мъж с пистолет в ръка е влязъл вътре, заплашил е служителя и е поискал да се отвори касата. От нея са откраднати пари в брой. Точната сума се изяснява, но става въпрос за малка сума. По време на инцидента няма пострадали. Служителят не е наранен от нападателя, обясняват в своето изявление във връзка с грабежа ръководството на Изи Кредит. 

Сигналът е получен на тел. 112 около 9:35 ч., уточняват от полицията.

Офисът на компания Еasy Credit (Изи кредит) се намира в дипломатически блок на столичната улица „Жолио Кюри".

Според първоначалната информация маскиран въоръжен мъж проникнал в офиса, заплашил служителите във фирмата, взел парите и избягал. При инцидента няма пострадали хора, подчертаха от МВР.

Сградата, която се стопанисва от фирма "Adis", бе отцепена от органите на реда до към 14:30 часа, когато и самият офис отново бе отворен.

Изи Кредит анализира нивото на сигурност в офисите на компанията и ще предприеме необходимите допълнителни мерки за нейното повишаване.

Важно е да уточним, че клиентите нямат основание за притеснения. Изи Кредит отпуска заемите си чрез кредитни консултанти, които посещават клиентите в дома им, се казва още в становището на компанията.  

Работата по изясняването на извършителя продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА