Last news in Fakti

17 Април, 2014 13:52 1 699 0

92-годишна старица открита мъртва в Перловската река

  • 92-годишна-
  • мъртва-
  • южния парк-
  • перловската река

Възрастната жена напуснала дома си снощи и близките й тъкмо смятали да я обявят за издирване

92-годишна старица е била открита мъртва тази сутрин в Южния парк в столицата, съобщи “Дарик”, позовавайки се на информация от полицията.

Около 8 ч. случайно минаващи през парка хора подали сигнал на тел. 112, че в коритото на Перловската река има труп на човек. По-късно е установено, че възрастната жена е напуснала дома си снощи и роднините й са възнамерявали да я обявят за издирване.

Предстои да бъде извършена аутопсия, която да установи от какво точно е починала. Според първоначалния оглед на криминалистите не е установено по тялото да има следи от насилие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА