Last news in Fakti

10 Май, 2014 14:34 1 427 0

Закопчаха крадци на жп релси

  • крадци-
  • жп релси-
  • закопчаха-
  • гълъбово

Задържани са трима, заподозряни за кражба на жп релси от рудник, съобщиха от полицията в Стара Загора.

На 9 май полицейски патрул на РУП – Гълъбово, движещ се по пътя към язовир Розов кладенец забелязва движещи се срещу тях две каруци с четирима криминално проявени и познати на органите на реда лица.

Униформените служители  предприемат маневра „обратен завой” с цел извършване проверка на лицата, при което двете каруци отбиват по пътя и се скриват  зад бившата бензиностанция „Никея”, където разтоварват каруците и побягват. На място е установено, че са разтоварени 8 жп релси с обща дължина около 15 м.

Непосредствено след това втори полицейски патрул спира на бул. „Република”, близо до бензиностанция в Гълъбово едната каруца и задържа придвижващите се в нея  трима жители на Гълъбово - Г.Д. на 29 години, З.К. на 29 години и И.В. на 22 години.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че релсите са предмет на кражба от Рудник „Трояново - 1”. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА